Recept Spagetti ala putanesca
Nowack Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
1. Do velkého hrnce dáme vařit vodu (čím více vody, tím lepe, těstoviny ji potřebují) 2. Až voda začne vařit, přidáme několik kapek olivového oleje, a vydatně vodu osolíme 3. Pak hned přidáme půl balení špaget 4. Při varu občas promícháme, aby se neslepily 5. Špagety průběžně ochutnáváme, když jsou takové, že by jste je sice ještě nejedli, ale už jsou měkké, slijeme je do sítka a nad hrncem necháme okapat. 1Zatímco se špagety vařily, vy jste si nakrájeli cibuli na drobné kousky a žampiony na tenké plátky. 2 To vše dáte nyní na pánev a začnete restovat cibulku se žampiony 3.Přidejte drcený česnek 4. Když už cibulka začíná mírně žloutnout, žampiony jsou k sežrání a česnekem voní celá kuchyň, přidáte tam ty špagety 5. vařečkou je začnete promíchávat na pánvi 6. popříte je a když nejsou dost slané tak je můžete i osolit 7. přidáte trochu kečupu a opřádně na pánvi promícháte 8. jak jsou špagety narudlé, vyklopíte je z pánce do dvou mís, posypete strouhaným eidamem a parmezánem 9. Doubrou chuť a hodně zapíjejte Pro opravový úspěch jsou dva klíčové momenty - slít špagety, když jsou ...
Recept je z kategorií: Těstoviny
- 6874x zobrazeno
Čas přípravy
- 30 min
Počet porcí
- 2 porce
Ingredience
- polovina standartního balení špaget, asi 6 kousků středních žampionů, 1 cibule, pár stroužků česneku, kečup, sýr eidam (45 %), sýr parmezán, olivový olej, sůl, pepř
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Spagetti ala putanesca
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Spagetti ala putanesca
Mohu-li podotknout, nevím, proč jste si vybrali právě tento recept, který po pravdě řečeno s italským nemá moc nic společného (proboha, kečup!). Ráda bych upozornila, že důležité ingredience receptu chybí. Podívejte se pod ¨Puttanesca¨ recepty. Tip: nejsou-li čerstvá rajčata, tak použití rajčat konzervovaných i s jejich tekutinou je dobrá záměna.
s Gandelionem, jen barbaři a američani (ono je to totež, vím to, žiju tady) lijou do špaget kečup. Fuj!!! A pokud nejsou rajčata po ruce, co takhle rajský protlak? Ten není oslazený ani jinak dochucený.
Lilky jsou nápad výborný, neznal jsem to a rozhodně zařadím do repertoáru. Takže děhuju.
25 příspěvků 25.9.02 08:17
Kecup rozhodne NE, misto nej dve tri rajcata a nechat je trosku rozdusit. Jeste pred zampiony osmahnout na kosticky nakrajeny lilek, omacka je pak hustsi a lepe se chyta spaget. A na zaver pridavam par na kolecka nakrajenych oliv a to je teprve ta prava mnamka!!