Recept Sombreroni s chřestovou nádivkou

daduuja Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Sombreroni s chřestovou nádivkou

Úvod

zdroj: z netu

Postup

Sombreroni uvaříme podle návodu. Chřest uvaříme na páře. Několik hezkých hlaviček si odložíme na zdobení, zbytek chřestu nahrubo nasekáme. Ricottu, nasekaný chřest, vejce, parmazán důkladně v misce promícháme, dochutíme solí a pepřem. Naplníme sombreroni, uzavřeme. Na plech dáme část krému, rozložíme naplněné sombreroni, potřeme je rozehřátým máslem, přilijeme smetanu a pečeme 10-15min na 180°C. Podáváme s parmazánem.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 09.06.16 vloženo
  • 2167x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30min

Ingredience

  • 18ks sombreroni
  • 250g zeleného chřestu
  • 2 vejce
  • 4 polévkové lžíce strouhaného parmazánu
  • 200g ricotta
  • 40g másla
  • 250ml smetany
  • 2 lžíce parmazánu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 9.6.16 20:43

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Sombreroni s chřestovou nádivkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Sombreroni s chřestovou nádivkou

birkana
1741 příspěvků 10.6.16 18:03

@Eja, na gustini.cz ještě jsou! :mavam:

Eja
3887 příspěvků 10.6.16 07:17

K dostání např. zde ale barevné zrovna nejsou skladem…
Ale jsou krásné.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Mrkvový salát Mrkvový salát
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz