Recept Sombreroni s chřestovou nádivkou

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Sombreroni s chřestovou nádivkou

Úvod

zdroj: z netu

Postup

Sombreroni uvaříme podle návodu.

Chřest uvaříme na páře.

Několik hezkých hlaviček si odložíme na zdobení, zbytek chřestu nahrubo nasekáme.

Ricottu, nasekaný chřest, vejce, parmazán důkladně v misce promícháme, dochutíme solí a pepřem.

Naplníme sombreroni, uzavřeme.

Na plech dáme část krému, rozložíme naplněné sombreroni, potřeme je rozehřátým máslem, přilijeme smetanu a pečeme 10-15min na 180°C.

Podáváme s parmazánem.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 09.06.16 vloženo
  • 1120x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30min

Ingredience

  • 18ks sombreroni
  • 250g zeleného chřestu
  • 2 vejce
  • 4 polévkové lžíce strouhaného parmazánu
  • 200g ricotta
  • 40g másla
  • 250ml smetany
  • 2 lžíce parmazánu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 09.06.16 20:43

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Sombreroni s chřestovou nádivkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
birkana
1663 příspěvků 10.06.16 18:03

@Eja, na gustini.cz ještě jsou! :mavam:

 
Eja
3787 příspěvků 10.06.16 07:17

K dostání např. zde ale barevné zrovna nejsou skladem…
Ale jsou krásné.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz