Recept Sombreroni s chřestovou nádivkou

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Sombreroni s chřestovou nádivkou

Úvod

zdroj: z netu

Postup

Sombreroni uvaříme podle návodu.

Chřest uvaříme na páře.

Několik hezkých hlaviček si odložíme na zdobení, zbytek chřestu nahrubo nasekáme.

Ricottu, nasekaný chřest, vejce, parmazán důkladně v misce promícháme, dochutíme solí a pepřem.

Naplníme sombreroni, uzavřeme.

Na plech dáme část krému, rozložíme naplněné sombreroni, potřeme je rozehřátým máslem, přilijeme smetanu a pečeme 10-15min na 180°C.

Podáváme s parmazánem.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 09.06.16 vloženo
  • 1187x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30min

Ingredience

  • 18ks sombreroni
  • 250g zeleného chřestu
  • 2 vejce
  • 4 polévkové lžíce strouhaného parmazánu
  • 200g ricotta
  • 40g másla
  • 250ml smetany
  • 2 lžíce parmazánu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 09.06.16 20:43

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Sombreroni s chřestovou nádivkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
birkana
1667 příspěvků 10.06.16 18:03

@Eja, na gustini.cz ještě jsou! :mavam:

 
Eja
3820 příspěvků 10.06.16 07:17

K dostání např. zde ale barevné zrovna nejsou skladem…
Ale jsou krásné.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz