Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Mischka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Sójové boby alespoň na šest hodin namočte, pak uvařte do měkka, nechte vychladnout a pomelte na masovém strojku. Tím získáte chuťově naprosto neutrální hmotu, kterou můžete upravit podle své fantazie. V tomhle receptu jsem použila výše uvedení suroviny: osmaženou slaninku, na vypečeném tuku osmaženou cibuli, straaašně moc česneku (toho hmota snese opravdu dost), namočené nebo povařené sušené houby, vajíčka - můžou být i víc než dvě, já jich doma víc neměla:), petrželka a koření - fantazii se meze nekladou. Všechno se promíchá a uhladí do tukem vytřeného pekáčku. Péct asi hodinu. Podávejte se salátem, kečupem, tatarkou nebo oblíbeným dresinkem. Nechala jsem se trošku inspirovat receptem na sójové karbanátky z Labužníka. Jenže jsem těch bobů uvařila nějak víc a nechtělo se mi smažit karbenátky;)
Recept je z kategorií: Luštěniny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sójový nákyp (pokaždé jinak)