Recept Sněhurčin krém

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Sněhurčin krém

Postup

1. Perník a čokoládu nastrou­háme,smícháme a pokapeme višňovicí. Ovoce uvedeme do varu s 50 ml vody a 10 min. vaříme. Okořeníme skořicí a necháme vychladnout. 2. Odložíme sí 4 lžíce kompo­tu, zbytek smícháme s mascar­pone. Smetanu ušleháme do­tuha, odložíme 2 lžíce a ostat­ní šlehačku vmícháme do kré­mu. Krém a ochucený perník navrstvíme do sklenic. Ozdo­bíme kopečky šlehačky, zby­lým kompotem a dáme vy­chladit.

Recept je z kategorií: Zmrzlina

Nahlásit recept

  • 29.05.03 vloženo
  • 5011x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • na osobu asi 430 kcal
  • 300 g perníku
  • 80 g hořko­mléčné čokolády
  • 4 lžíce višňo­vice
  • 300 g mražené směsi drobného ovoce
  • 180 g cukru
  • mletá skořice
  • 200 g mascar­pone (ital. smetanový sýr)
  • 250 ml smetany na šlehání

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sněhurčin krém

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaná vepřová žebra

Nejlepší recepty

Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Cuketové placky Cuketové placky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz