Recept Sněhurčin krém

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Sněhurčin krém

Postup

1. Perník a čokoládu nastrou­háme,smícháme a pokapeme višňovicí. Ovoce uvedeme do varu s 50 ml vody a 10 min. vaříme. Okořeníme skořicí a necháme vychladnout. 2. Odložíme sí 4 lžíce kompo­tu, zbytek smícháme s mascar­pone. Smetanu ušleháme do­tuha, odložíme 2 lžíce a ostat­ní šlehačku vmícháme do kré­mu. Krém a ochucený perník navrstvíme do sklenic. Ozdo­bíme kopečky šlehačky, zby­lým kompotem a dáme vy­chladit.

Recept je z kategorií: Zmrzlina

Nahlásit recept

  • 29.05.03 vloženo
  • 5376x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • na osobu asi 430 kcal
  • 300 g perníku
  • 80 g hořko­mléčné čokolády
  • 4 lžíce višňo­vice
  • 300 g mražené směsi drobného ovoce
  • 180 g cukru
  • mletá skořice
  • 200 g mascar­pone (ital. smetanový sýr)
  • 250 ml smetany na šlehání

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sněhurčin krém

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz