Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Čerstvé uvařené škneky, nebo šneky z konzervy dáme okapat. Na kastrolku rozehřejeme máslo, rozškvaříme na něm na kostičky nakrájenou slaninu, zpěníme jemně nasekanou petrželku a cibuli a přidáme strouhanku ze starší okrájené žemle. Do směsi vložíme šneky a dobře je osmažíme. Pak je podlijeme vínem, osolíme, okořeníme pepřem, česnekem, kebrlíkem, tymiánem a dobře povaříme. Podáváme se selským křupavým režným chlebem.
Recept je z kategorií: Raci, žáby, hlemýždi, šneci
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Šneci ze Štýrska