Recept Smetanový guláš

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Smetanový guláš

Postup

Paprikové lusky ocistete a nakrájejte je na prouzky. Slaninu nakrájejte na kosticky a restujte ji v hrnci az pustí tuk. Na tuku opecte po cástech maso. Do hrnce pridejte cibuli, krátce opecte, osolte, opeprete a pridejte paprikové lusky. Zakryjte poklickou a duste 10 minut. Do hrnce vmíchejte papriku a víno. Opet zakryjte poklickou a nechte dusit jeste 1-1,5 hodiny, podle kvality masa. Do guláse vmíchejte creme-fraiche a gulás dochutte solí a peprem.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 29.01.08 vloženo
  • 4131x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 cervený paprikový lusk
  • 1 zelený paprikový lusk
  • 1 zlutý paprikový lusk
  • 500 g cibule nakrájené na kosticky
  • 30 g tucné slaniny
  • 1 kg veprového masa na gulás
  • sul
  • pepr
  • 2 PL papriky
  • 1/8 l cerveného vína
  • 200 g creme-fraiche

Doporučená příloha

  • Knedlík nebo nudle.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smetanový guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Karbanátky Karbanátky
Kuře na medu Kuře na medu
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz