Recept Smetanový guláš

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Smetanový guláš

Postup

Paprikové lusky ocistete a nakrájejte je na prouzky. Slaninu nakrájejte na kosticky a restujte ji v hrnci az pustí tuk. Na tuku opecte po cástech maso. Do hrnce pridejte cibuli, krátce opecte, osolte, opeprete a pridejte paprikové lusky. Zakryjte poklickou a duste 10 minut. Do hrnce vmíchejte papriku a víno. Opet zakryjte poklickou a nechte dusit jeste 1-1,5 hodiny, podle kvality masa. Do guláse vmíchejte creme-fraiche a gulás dochutte solí a peprem.

Recept je z kategorií: Vepřové maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 29.01.08 vloženo
  • 3844x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 cervený paprikový lusk
  • 1 zelený paprikový lusk
  • 1 zlutý paprikový lusk
  • 500 g cibule nakrájené na kosticky
  • 30 g tucné slaniny
  • 1 kg veprového masa na gulás
  • sul
  • pepr
  • 2 PL papriky
  • 1/8 l cerveného vína
  • 200 g creme-fraiche

Doporučená příloha

  • Knedlík nebo nudle.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smetanový guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Reveňový koláč Reveňový koláč
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz