Recept Smetanový guláš

spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Smetanový guláš

Postup

Paprikové lusky ocistete a nakrájejte je na prouzky. Slaninu nakrájejte na kosticky a restujte ji v hrnci az pustí tuk. Na tuku opecte po cástech maso. Do hrnce pridejte cibuli, krátce opecte, osolte, opeprete a pridejte paprikové lusky. Zakryjte poklickou a duste 10 minut. Do hrnce vmíchejte papriku a víno. Opet zakryjte poklickou a nechte dusit jeste 1-1,5 hodiny, podle kvality masa. Do guláse vmíchejte creme-fraiche a gulás dochutte solí a peprem.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 29.01.08 vloženo
  • 4914x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 cervený paprikový lusk
  • 1 zelený paprikový lusk
  • 1 zlutý paprikový lusk
  • 500 g cibule nakrájené na kosticky
  • 30 g tucné slaniny
  • 1 kg veprového masa na gulás
  • sul
  • pepr
  • 2 PL papriky
  • 1/8 l cerveného vína
  • 200 g creme-fraiche

Doporučená příloha

  • Knedlík nebo nudle.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smetanový guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz