Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Salix Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nejprve si připravíme pastu z cibule, česneku a zázvoru - česnek prolisujeme, zázvor a cibuli najemnou nastrouháme, nebo vše rozmixujeme. Maso nakrájíme na menší kousky a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Vyjmeme a udržujeme teplé. Na výpeku dozlatova opečeme výše uvedenou pastu. Přidáme mandlovou moučku, koriandr, kurkumu a chilli. Opékáme 2-3 minuty. Poté podlijeme trochou vody, osolíme a přidáme maso. Dusíme přibližně 30 minut, až je maso měkké a voda se částečně odpaří. Nakonec přidáme garam masalu a zalijeme smetanou, kterou necháme "zredukovat" (dusíme ještě cca 10 minut).
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Smetanové kuřecí kari
24 příspěvků 25.1.09 03:43
A ještě jeden tip - zkoušela jsem i bezmasou verzi tohoto jídla, jednou místo masa brambory a cizrna, podruhé květák; je to možná ještě lepší než maso.
24 příspěvků 25.1.09 03:43
A Tobě díky za krásnou fotku
24 příspěvků 25.1.09 03:43
Moc díky za názory, vždycky je super, když jídlo chutná
Přeji všem hodně kuchařských
úspěchů 
výborné , dík
2302 příspěvků 25.1.09 03:43
Dnes jsem dělala od Salix Bazalkovou tresku se studenou omáčkou a opět si všichni moc pochutnali. toto také ukládám.
253 příspěvků 25.1.09 03:43
Výborné