Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sivakova Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pangasia upravíme na porce, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Po jedné straně natřeme hořčicí, obalíme v mouce a ponoříme do těstíčka. Smažíme v v rozpáleném tuku dozlatova. Podáváme s novými brambory a zeleninovým salátem.
Recept je z kategorií: Ryby
bílé vínko
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pangasius z přístavní krčmy
2302 příspěvků 25.1.09 03:43
Velmi chválím, některé z mých dětí dokonce řekly, že RYBA BYLA DOBRÁ A CHTĚJÍ PŘIDAT. Fala jsem podle Dandy ještě kmín a nějaké bylinky, ale i tak by to bylo skvělé.
I u nás je mezi stálicemi, i když máme raději čerstvé nebo chlazené ryby vcelku.
, škoda jen, že jsem si nevšimla receptu
pucholtky na Remuládu
dříve, určitě by chutnala 

Do těstíčka jsem přidala česnek, trošku mletého kmínu a zelené bylinky, k němu jsem smíchala majonézu s česnekem, jsme česnekoví
I já přeji hezký závěr neděle
490 příspěvků 25.1.09 03:43
Dando, krásným foto jsi mi udělala velikou radost, jsi šikovné děvče. Hlavně, že vám pangasius chutnal. Co se týče naší rodiny, tak ho všichni máme rádi. Pěkný večer přeje Libuše.
poděkování za skvělý nedělní oběd
490 příspěvků 25.1.09 03:43
Blani, pangasia takto upraveného dělávám snad každých čtrnáct dnů a vždy s velkým úspěchem. Naposledy na Bílou sobotu, když jsem tu měla na návštěvě dceru s rodinou, tak si všichni na pangasiovi pochutnali. opravdu to masíčko nemá chybu, jen silnější plátky od hlavy se musejí déle smažit, aby masíčko bylo rovnoměrně propečené. A opět plánuji , že zase pangase nakoupím, abychom si na něm opět pošmákli. Měj se hezky. Zdraví Libuše.
Libuško, rybička byla a byla mooooc dobrá, to těstíčko mě překvapilo, bylo nadýchané a křupavé, určitě si recept co nejdříve zopakuji.
490 příspěvků 25.1.09 03:43
Nebyla jsem na Labužníkovi téměř čtrnáct dní a tak velmi příjemným překvapením pro mě bylo, že jste oba připravili pangasia z přístavní krčmy a že jste ostatní i mne potěšili pěknými obrázky.Navíc děkuji Jinjorce za krásně rozpracovaný pracovní postup. Lidičky udělali jste mi obrovskou radost a velmi vám děkuji.Zdraví Libuše.
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
tak jsem dnes jukla a dobrý. To jsem z toho jelen. Včera jsem měla fotky řazené vedle sebe a pod tím se prolínal text. Jakoby částečně schovaný pod fotkou.
Zkoušela jsem několikrát znovu otevřít.
Určitě to nebylo pozdní hodinou, ty bohužel takhle mívám každé tři týdny po odpolední. Pa Zlata
Ale zpátky na recept, bude v pátek…:-)))
159 příspěvků 25.1.09 03:43
Nedovedu si představit, jak někdo slovy popíše, co udělá s chutí pokrmu přidání nějaké pochutiny nebo koření. Budeš to muset zkusit, třeba s jednou porcí, jinak se to asi těžko dovíš…
205 příspěvků 25.1.09 03:43
Tu ředkev mám doma kvůli tomu, že můj mužíček tůůůze kašlal a tato nenápadná bulvička má proti úpornému kašli až zázračnou moc (šťáva vypocená po nastrouhání a pocukrování). Vyléčil se a ředkev se v lednici sesychala. Zkusila jsem salátek a nebyl špatný. Dobrá je i nastrouhaná na chleba s máslem. Jo, a mají ji v Kauflandu.
R.
2452 příspěvků 25.1.09 03:43
hořčici při vaření moc nepoužívám, pangasia pro změnu ano a ráda (zrovna dnes jsem koupila pořádnou porci na svátky a hledám nové reecepty na jeho úpravu). Jak se ta hořčice projeví na chuti ryby? Děkuji.
1642 příspěvků 25.1.09 03:43
Pangasius je skvělý a podobně jako u vás jsem díky němu naučila jíst ryby mého manžela.
Mě ale zaujala tvoje příloha k rybě - černou ředkev vůbec nedělám a abych pravdu řekla, asi ji v regálech zeleniny přehlížím, mám dojem, že jsem ji léta neviděla. Tvůj způsob úpravy může být výborný - určitě mě to inspirovalo a po ředkvi se podívám. Díky.
mně se deníček Jinjorky zobrazuje dobře, je to názorná příprava i s výsledkem díla, tak mě to zlákalo, že teď cestou z práce koupím pangasa a bude k večeři. Že ty jsi v tu pozdní noční hodinu na to už moc neviděla
. Hezký den. B.
205 příspěvků 25.1.09 03:43
Včera jsem tu rybičku připravila poprvé, můj chlap rybí maso nemusí a já už ho tři měsíce přemlouvám, abychom si pangasia dali. Naštěstí přijela dcerka, takže jsme si sumečka daly samy, jenom obaleného v mouce a okořeněného brazilskou solí a ocitronovaného. K tomu brokolice v páře vařená, posypaná bryndzou a kopeček nastrouhané černé ředkve s kapkou oliváče, pepřem a hrubou solí. A můj chlap? Zíral, potom mi RUKAMA (!!!) bral to masíčko z talíře se slovy, že to asi není ryba. Buřt k večeři odmítl a trucoval. Tak jdu dnes koupit pangasia znovu. Díky, labužníci, bez vás bych nevěděla, o co go.
2302 příspěvků 25.1.09 03:43
Pangase mám dnes v plánu. Přes noc jsem k němu udělala Creme Fraiche, tak nevím, jestli mi k tomuto recepetu bude nějak užitečný.
Bezva recept. Díky.
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
Jo takhle nám to bude chutnat, ale z deníčku Jinjorky jsem tedy moudrá nebyla. Nějak se jí tam písmenka divně prolínají, ale fotečky má hezké.
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
A my ho měli také právě dnes… Výborné, skvělé, řadím k oblíbeným rodinným receptům.
Libuško, díky. B.
490 příspěvků 25.1.09 03:43
Měli jsme dnes po čase opět k obědu a to se šťouchanými brambory s máslem a posypanými sekanou jarní cibulkou. Pangasius byl křehoučký, nadýchaný jak peříčko, prostě jedna báseň. L.
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Pangasia milujeme ve všech podobách a tenhle se mi zdá jako dokonale a … dokonale jednoduše upravený. Takže do oblíbených, ovšem přednostně…:-)
Díky. B.