Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Anďa03 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Porce kapra osolte, dostatečně ochuťte česnekem, obalte v hladké mouce, rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance, kterou smícháte půl na půl s nastrouhaným sýrem. Na rozpáleném tuku usmažte do zlatova. Nechte okapat na papírovém ubrousku. Podávejte pokapané horkým máslem a ozdobené citronem. Před dvěma roky na Vánoce jsem tenhle recept slyšela v rádiu. Jitka Asterová si ho tam moc pochvalovala. Vyzkoušela jsem ho, moc nám chutnalo a teď už smaženého kapra jinak nedělám.
Recept je z kategorií: Ryby
bramborový salát, vařený brambor
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Smažený kapr Vladimíra Kratiny
Tato úprava se mi moc líbí, dělám podobně, pouze nedávám sýr. Ale zkusím pár porciček letos na Vánoce se sýrem udělat. Ten česnek je ale podstatný, dodává klasickým řízečkům úplně jinou chuť.