Recept Smažený had

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kousky hada nejprve marinujeme ve směsi sherry, pepře, nového koření, citronové šťávy a italského dresinku po dobu dvou hodin. Poté osušíme a obalíme v mouce. Kousky smažíme 15 minut, během smažení několikrát obrátíme dokud nezezlátnou. Osušíme přebytečný olej a podáváme. tento recept pochází z Guamu

Recept je z kategorií: Hadi

Nahlásit recept

  • 11.03.04 vloženo
  • 6252x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g staženého hada pokrájeného na kousky o velikosti 3 cm
  • 1 šálek sherry
  • 1/2 lžíce černého pepře
  • 1/2 lžíce nového koření
  • 1/4 šálku citronové šťávy
  • 1/2 šálku italského salátového dresinku
  • mouka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smažený had

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Kari
545 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Žoužvel

Žoužvel - to zní docela chutně… , skoro jak název nějaké pochoutky…echichi :-))
Asi by si člověk zvykl jíst ledacos, ošklivit se dá taky všechno - jako v indii je vepřové maso špinavé a nám (aspoň mě) náramně chutná, tak někdo si pochutnává na hmyzu…

babi
6360 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Smažený had

osobně hmyzu, žížalám atd. co se nachází v mé zahrádce říkám ¨žoužvel¨, ale z odstupem času jaksi nevím, jde-li o název český, nebo jestli jsem si ho náhodou nevymyslela?

Jedno však vím, že mnoho kultůr hmyz pojídá s velkým mlasknutím ;o)))

Kari
545 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Smažený had

A nebo kategorie „havěť“ :-)))

Eja
3854 příspěvků 25.01.09 03:43
Pepíčku,

co takhle kategorie " Potvory" ?? hihi

pepicek
1309 příspěvků 25.01.09 03:43
Pro glamu

já odpovím za Babi, brouček by byl, myslím, že by to vydalo na celou Indiana-Jonesovskou kuchařku, jen to nemáme kam zařadit … to je hozená rukavice i pro vás všechny ostatní … jak by se taková kategorie měla jmenovat? Indiana Jones mi zrovna nepřijde jako nejvhodnější název rubriky :)))

glama
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.01.09 03:43
Re: Smažený had

Já asi hada v neděli dělat nebudu. A nebudu ho dělat asi ani nikdy jindy, natož abych ho jedla! Ale je vážně zajímavé co se v jiných částech světa jí. Myslím, že to musí být zajímavé pro každého, zvláště pak pro Labužníky. Tak se, Babi vykašli na zlovolníčky a dej sem recepty i na, pro nás nemigrující středoevropany, neuvěřitelná jídla.
Nějaký brouček by nebyl??? :-))))))))

pepicek
1309 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Smažený had

:-)) mě je to jedno a přeci se nedá pořád jíst jen guláš a vepřová s knedlíkem, ze jo … :-)))

babi
6360 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Smažený had

Pepíčku, víš Ty, co já si vytrpěla za svůj recept na medvědí sekanou? Receptů mám plno na vše možné, ale nevím jestli bych si po minulé zkušenosti troufla na cokoliv neobvyklého, včetně třebas šneků!

Ahoj!

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz