Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Anna02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
plátok sendviča natrieme maslo, druhý plátok paštikou, na paštiku dáme nadrobno posekanú cibuľku, spojíme ich, obalíme v trojobale a vysmažíme na oleji. Dáme na papierový obrúsok kvôli prebytočnému tuku. Je to rychlá a sýta večera. Veľmi dobré aj studené
Recept je z kategorií: Teplé předkrmy
čaj s citronom
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na smažený chléb 2
31 příspěvků 25.1.09 03:43
Já jsem topinky Arnošta z Pardubic dělala, byly moc dobré a efektní. Víc chutnaly plněné šunkou a sýrem.Každý má rád něco jiného.
Teplá paštika je náhodou dobrá, já to dělal takhle: Topinky Arnošta z Pardubic .
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Souhlasím s Housenkou a Bedlou. Starí Rímané ríkali „Quot capita, tot sensus“. (=Co hlava, to chut). To platí dodnes. Kazdý z nás má svoji specifickou chut, presne tak jak to píse Housenka: „proti gustu zádný disputát.“
609 příspěvků 25.1.09 03:43
… kdysi jsem natřela toustový chléb játrovou paštikou, mezi plátky vložila kolečko vejce vařeného natvrdo a proužek papriky a v toustovači udělala klasické tousty… teplé to bylo výborné, alespoň nám to chutnalo a děti si je jako malé dost často žádaly…
… takže Papajo, proti gustu žádný dišputát a pokud jsi to nikdy neochutnala, tak nehaň…
Papajo, proč se ošklíbat, i tento recept najde své příznivce, ne každému z nás vše chutná.
Žlučníkář nejsem...........ať se na mne nikdo nezlobí, ale obalovat v trojobalu paštiku a pak ji smažit........Uf! Jen ta představa té teplé paštiky......mám na to svůj výraz, ale to bych byla sprostá.....
98 příspěvků 25.1.09 03:43
No, taková „hranatá“ paštika, co se prodává na váhu, je smažená jako řízeček moc dobrá. Ale žlučníkáře by zničila bezpochyby
Nějak si raději neumím přestavit tu „smaženou paštiku“
To by mne asi zničilo..... 