Recept Smažený aligátor II

penda Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Smícháme 4 první ingredience ze směsi na těstíčko a pomalu k nim přiléváme vodu za neustálého míchání. Dobře promícháme a odložíme bokem. Poté smícháme mouku, cibuli a pepř v malé misce nebo na mělkém talíři. Dobře promícháme a též odložíme bokem. Proužky masa namáčíme do první, tekuté směsi a nadbytek těstíčka necháme z masa stéct. Poté maso obalíme v suché směsi a smažíme (fritujeme) při teplotě 375 °F (cca 190 °C) asi 3-4 minuty. Přebytečný olej necháme okapat na papírovém ubrousku. *1 porce: 606 cal* Čerpáno a volně přeloženo z netu.

Recept je z kategorií: Krokodýl

Nahlásit recept

  • 19.04.05 vloženo
  • 3825x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • *Těstíčko:*
  • 3/4 šálku mouky (*all-purpose=universální ;-)*)
  • 3 ČL kukuřičného škrobu
  • 2 ČL sušeného česneku
  • 1 ČL soli
  • 1 1/4 šálku (cca 300 ml) studené vody;
  • *Suchá směs:*
  • 2/3 šálku kukuřičné mouky
  • 2 naťové cibule (*jemně nasekané*)
  • 2 PL hrubě namletého černého pepře
  • 2 libry (cca 1 kg) masa z krokodýla, nakrájeného na proužky
  • rostlinný olej ke smažení

Doporučená příloha

  • různě upravené brambory, zeleninová obloha nebo salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smažený aligátor II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Jahodový pohár Jahodový pohár

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz