Recept Smažené paprikové lusky

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Smažené paprikové lusky

Postup

Kazdý lusk rozkrojte podélne na ctvrtiny a odstrante semena. Naslehejte mouku, mléko a vejce na testo, osolte a opeprete. Namácejte lusky v tomto teste a fritujte je v oleji. Polozte je na papír a udrzujte je horké v troube vyhráté na 90 st. C. Petrzel rozdelte na "ruzicky" a okamzik je také fritujte v oleji. Horké smazené lusky dejte na podnos, ozdobte je smazenou petrzelí a citronem nakrájeným na clunky. Jako hlavní chod se smazené lusky podávají s rajskou omáckou a s brambory, jako predkrm jen s kouskem bagety.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 06.09.07 vloženo
  • 3704x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 mensich cervených nebo zelených paprikových lusku
  • Testo:
  • 3½ dl (200 g) mouky
  • 2½ dl mléka
  • 2 vejce
  • sul
  • pepr
  • 1 svazek kaderavé petrzele
  • 1 citron
  • olej na fritování

Doporučená příloha

  • Uvedena v receptu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smažené paprikové lusky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Jahodový pohár Jahodový pohár
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz