Recept Smažené paprikové lusky

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Smažené paprikové lusky

Postup

Kazdý lusk rozkrojte podélne na ctvrtiny a odstrante semena. Naslehejte mouku, mléko a vejce na testo, osolte a opeprete. Namácejte lusky v tomto teste a fritujte je v oleji. Polozte je na papír a udrzujte je horké v troube vyhráté na 90 st. C. Petrzel rozdelte na "ruzicky" a okamzik je také fritujte v oleji. Horké smazené lusky dejte na podnos, ozdobte je smazenou petrzelí a citronem nakrájeným na clunky. Jako hlavní chod se smazené lusky podávají s rajskou omáckou a s brambory, jako predkrm jen s kouskem bagety.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 06.09.07 vloženo
  • 3780x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 mensich cervených nebo zelených paprikových lusku
  • Testo:
  • 3½ dl (200 g) mouky
  • 2½ dl mléka
  • 2 vejce
  • sul
  • pepr
  • 1 svazek kaderavé petrzele
  • 1 citron
  • olej na fritování

Doporučená příloha

  • Uvedena v receptu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smažené paprikové lusky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz