Recept Smažené kůzle na česneku Pra

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Dát olej na velkou pánev a rozehřát k bodu kouře. Přidat maso a osmažit ho na všech stranách do hněda. Když je maso hotové, asi za 30min., přidat všechen česnek a dobře zamíchat. Smažit další 3min. Podávat horké. P.S.: Česnek se jednoduše oloupe, když se povaří na asi 2min. a slije.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 01.10.02 vloženo
  • 7755x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40min.

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 7.5dl olivového oleje
  • 1.5 kg kůzlečího, nebo jehněčího masa
  • 500g oloupaných stroužků česneku
  • sůl

Doporučená příloha

  • Vařené, zelené fazolky, mrkvičky a na sporáku pečené brambory (z Labužníka).

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smažené kůzle na česneku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Chilli con carne Chilli con carne
Jahodový pohár Jahodový pohár
Chléb s celerem Chléb s celerem
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz