Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Dát olej na velkou pánev a rozehřát k bodu kouře. Přidat maso a osmažit ho na všech stranách do hněda. Když je maso hotové, asi za 30min., přidat všechen česnek a dobře zamíchat. Smažit další 3min. Podávat horké. P.S.: Česnek se jednoduše oloupe, když se povaří na asi 2min. a slije.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Vařené, zelené fazolky, mrkvičky a na sporáku pečené brambory (z Labužníka).
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Smažené kůzle na česneku