Recept Smažené kedlubny s bylinkovou omáčkou 2

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Smažené kedlubny s bylinkovou omáčkou 2

Postup

Kedlubny oloupejte, rozpulte je a nakrájejte je na tencí plátky. Vejce rozslehejte s mlékem, solí a peprem.
Plátky kedlubnu obalujte tak jako rízky v mouce, vejcích a strouhance. Na pánvi rozehrejte olej a na nem vysmazte kedlubny do zlatova. Dejte je do 70 st. C teplé trouby a pripravte omácku.
Obe smetany rozmíchejte s bylinkami na krémovou omácku, ochutte ji prolisovaným cesnekem, solí a peprem. Cesneku by nemelo být mnoho, omácka má chutnat po bylinkách.
Smazené kedlubny podávejte s touto omáckou, s varenými bramborami a zeleninovým salátem.


Reklama

Nahlásit recept

  • 08.01.10 vloženo
  • 4005x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 stredne velké kedlubny
  • 2 vejce
  • mouka
  • strouhanka
  • sul
  • pepr
  • 5 PL mléka
  • olej na smazení
  • Omácka:
  • 200 ml zakysané smetany
  • nakrájené bylinky jako petrzelka, pazitka, tymián, kopr
  • 1-2 strouzky cesneku - podle vlastní chuti
  • sul
  • pepr
  • 1/8 l smetany ke slehání

Doporučená příloha

  • Uvedena v receptu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smažené kedlubny s bylinkovou omáčkou 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Jahodový pohár Jahodový pohár
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz