Recept Smažené kedlubny s bylinkovou omáčkou 2

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Smažené kedlubny s bylinkovou omáčkou 2

Postup

Kedlubny oloupejte, rozpulte je a nakrájejte je na tencí plátky. Vejce rozslehejte s mlékem, solí a peprem. Plátky kedlubnu obalujte tak jako rízky v mouce, vejcích a strouhance. Na pánvi rozehrejte olej a na nem vysmazte kedlubny do zlatova. Dejte je do 70 st. C teplé trouby a pripravte omácku. Obe smetany rozmíchejte s bylinkami na krémovou omácku, ochutte ji prolisovaným cesnekem, solí a peprem. Cesneku by nemelo být mnoho, omácka má chutnat po bylinkách. Smazené kedlubny podávejte s touto omáckou, s varenými bramborami a zeleninovým salátem.

Nahlásit recept

  • 08.01.10 vloženo
  • 4144x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 stredne velké kedlubny
  • 2 vejce
  • mouka
  • strouhanka
  • sul
  • pepr
  • 5 PL mléka
  • olej na smazení
  • Omácka:
  • 200 ml zakysané smetany
  • nakrájené bylinky jako petrzelka, pazitka, tymián, kopr
  • 1-2 strouzky cesneku - podle vlastní chuti
  • sul
  • pepr
  • 1/8 l smetany ke slehání

Doporučená příloha

  • Uvedena v receptu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smažené kedlubny s bylinkovou omáčkou 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Mrkvový salát Mrkvový salát
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz