Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Těstíčko: Přesít dohromady mouku se solí. Smíchat vejce, mléko a máslo a přidat do suchých ingrediencí. Nechat chvíli odpočinout. Marinovat stehna po 1 hodinu v oleji s citronovou šťávou, solí, pepřem a petrželkou. Vyjmout z marinády a osušit ubrouskem. Namočit do těstíčka a smažit v oleji do hněda. Vyjmout a osušit na ubrousku. Podávat jako hlavní chod se smaženou petrželkou a citronem. Také lze podávat jako předkrm (4 stehna na osobu). °°° Jinak smažená žabí stehna: Namočit nohy do mléka (může to být kyška) a potom do ochucené mouky solí a černým pepřem. Osmažit je na horkém oleji po 8-10min., až jsou hnědá na obou stranách.
Recept je z kategorií: Raci, žáby, hlemýždi, šneci
Bramborová kaše máslový cukrový hrášek.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Smažená žabí stehýnka v těstíčku
15 příspěvků 25.1.09 03:43
No mě moc nechutnají,ale zkusit se má skoro vše né.
jsem ráda, že Ti také chutnají žabí stehýnka. Měla bych sem přidat obrázek. No, s česnekem je skoro všechno dobré ;o)
15 příspěvků 25.1.09 03:43
V sýrovém těstíčku s česnekem jsou také moc dobré.
Antonove, děkuji Ti za přečtení receptu a navíc za jeho pochvalu ;o)
Přeji Ti krásný den!
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Musím řici že toto je jednoduchý a chutný recept