Recept Smažená svíčková Porthaus

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Plátky svíčkové naklepeme, opepříme a potřeme drceným (třeným) česnekem se solí. Obalíme v polohrubé mouce, namočíme do rozmíchaného vejce a obalíme ve strouhance. V horkém oleji osmažíme dozlatova.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 15231x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 plátky svíčkové asi po 120 g
  • sůl
  • pepř
  • česnek
  • polohrubá mouka
  • vejce
  • strouhanka nebo žemle z minulého dne

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smažená svíčková Porthaus

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz