Recept Smažená svíčková Porthaus

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátky svíčkové naklepeme, opepříme a potřeme drceným (třeným) česnekem se solí. Obalíme v polohrubé mouce, namočíme do rozmíchaného vejce a obalíme ve strouhance. V horkém oleji osmažíme dozlatova.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 14020x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 plátky svíčkové asi po 120 g
  • sůl
  • pepř
  • česnek
  • polohrubá mouka
  • vejce
  • strouhanka nebo žemle z minulého dne

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smažená svíčková Porthaus

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz