Recept Smažená svíčková Porthaus

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátky svíčkové naklepeme, opepříme a potřeme drceným (třeným) česnekem se solí. Obalíme v polohrubé mouce, namočíme do rozmíchaného vejce a obalíme ve strouhance. V horkém oleji osmažíme dozlatova.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 13674x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 plátky svíčkové asi po 120 g
  • sůl
  • pepř
  • česnek
  • polohrubá mouka
  • vejce
  • strouhanka nebo žemle z minulého dne

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Smažená svíčková Porthaus

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz