Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
manek Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z křidélek odřízneme konce a kukuřičné lupínky rozdrtíme. Křidélka 10 minut povaříme ve vodě, do které jsme přidali vegetu. Mezitím z ostatních surovin smícháme husté těstíčko. Křidélka vyjmeme z vody a necháme vystydnout. Studená je namáčíme do těstíčka a smažíme ve vysoké vrstvě oleje dozlatova. (Měl by to být originální recept z KFC, ale neručím za to!)
Recept je z kategorií: Křídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
6.6.12 08:11
Toto jídlo nemá s KFC nic společného. Kukuřičné lupínky? A jěště
uvařit ty křídla? Kam na to chodíte..... Ale snaha se počítá
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Smažená kuřecí křidélka KFC
5068 příspěvků 9.11.12 11:10
Spillko, manazer?
zrejmeee.. podla prejavu

2 příspěvky 9.11.12 10:53
A já ručím stoprocentně za to, že toto nemá s receptem z KFC nic společného
V KFC se nepoužívají žádné
kukuřičné lupínky, ani vegeta natož nějaké těstíčko. A navíc v KFC
se vůbec nic nevaří. Takže úplně mimo

No ja jsem to po upozorneni od glamy opravil na odkaz na obrazek, jelikoz vkladani obrazku primo sem se chova ponekud nepochopitelne, nevim, co jsem udelal blbe, podle meho nic. Proste to lehce nechapu.
Mně se zobrazí ofocená stránka oldsofta v
505 příspěvků 9.8.11 18:29
Tak to zkusím já
:
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/…H/stranka/40
AG
Důkaz…chybí…
Slovo „holt“ samozřejmě ve slovníku je (Slovník nespisovné češtiny). Je to opravdu z německého „halt“.
Důkaz
Tady je názorů tolik, až jde z toho občas hlava kolem..
Jeden lepší než druhý 
Sice to není asi jidiš, ale snad původně
odvozeno z němčiny od slova HALT…
Holt budu taky chytrolínka…Ono totiž ani HOLD (v tomto významu, jak poslední dobou často vídám,tuhle chybu dělá hodně lidí) není ve slovníku… jelikož se správně píše HOLT…
Hold vzdám až nějakému skvělému receptu…
Příspěvek upraven 08.08.11 v 19:17
Taralittrell, my víme, že nejlepší recepty jsou přeci na www.recepty.cz nebo na www.toprecepty.cz/… Ale to nic nemění na tom, že bys tento web mohla obohatit o svoje majstrštyky.
Taralittrell, co kdybys povznesla tyto stránky a ukázala čím machruješ teď, třeba bude víc lidí spokojenějších
Este jedna poznamka , iny kraj iny mrav, pozri si toto video , a uvidis ze v daktorych krajinach nerobia testicko ale obaluju na 2× na „sucho“.
http://www.guardian.co.uk/…ipe-revealed
Frantiska:Nebudu zkoumat kdo je tady kdo - reagovala jsem na odpověď.Takže klídek…a jen tak náhodou kdo jsi že se staráš do cizích komentářů - ať si mě srovná ten koho se to týká

Vůči tobě jsem přece nepsala nic. Ale hold........asi se zde názory nenosí.
Nazdar chytrolínko (snad nevadí že slovo není ze slovníku).
Co se týče BENTA - OK
Taralittrell,
teraz vazne … tento recept je
blbost
1- Prve KFC bolo otvorene 1952
2- Vegeta bola vymislena v Jugoske 1959
3- V USA sa Vegeta nepouziva
uf tolik vasni, se prvni podivej na bentovi recepty … ale to je moc prace, radsi rovnou hned urazet … jo a humor a ironii si najdi ve slovniku … rozsiris si obzory
2452 příspěvků 8.8.11 12:54
Taralittrell: obávám se, že se obořujete na nepravého, Bento autorem tohoto „receptu“ opravdu není.
Pokud jste schopen/a vařit jen s vegetou a myslet si že vegeta ručí za originál receptu tak pak je mi líto nejen vás ale i těch komu vaříte a koho krmíte. Nasypat všude vegetu umí každý ****..................recepty jako ty vaše jen przní kuchyni. Smíchat páte přes deváte společně s vegetou - stím jsem machrovala na základní škole ne nyní. A KFC to rozhodně není - vím jaká je tam strava a jejich kulinařinu jsem viděla na vlastní oči
To že recepty na těchto stránkách jsou pod úrovní jsem slyšela, ale přesvědčila jsem se až nyní - když tu těmi recepty přispívá tahle „kulinářská“ elita, tak se pak nespokojenosti ostatních lidí nedivím.
Sbohem
PS: Kupte si trochu lepší kuchařku. Určitě to nebudou vyhozené peníze.
Recept jsem koušela taky a nedivím se že za riginalitu z KFC neručíte protože to by mohl jedině blbec. Pokud jste recept zkoušel/a - netvrďte mi tady že by jste se odvážil/a napsat, že recept je originál z KFC ikdyž zato neručíte. Už jak píše komentář předemnou - směs, která je vytvořena je sypká směs všeho možného ale maso by jste v tom nikdy neobalily!


Takže rada pro ostatní. Kukuřičných lupínků tam chce dát mnohem více než půl sklenky - jinka by jste to tam těžko zacítily a rozhodně není možné aby tam bylo jen 5 lžiček mléka - mléka sem tam měla skoro vrhovatou sklenku - těsto musí být tuhé ne řídké ale s 5 lžičkami to byl písek ne hmota
A pokud máte rádi pikantnost, dejet si tam těch pálivých věcíček typu paprika či chilli podstatně více protože to množství uvedené zde je směšné.
Poslední rada na závěr je - pokud to opravdu dělte na kilo křidélek udělejte si rovnou dvojitou porci na těstíčko - já tohle měla s bídou na půl kila a to jsem toho dala, jak jsem již psala, mnohem více.
Jinak po této změně je to celkem mňmka ikdyž to do KFC má stále daleko
1 příspěvek 26.8.09 22:16
Tak jsme to zkusili a těsto na mase vůbec nedrželo. Dělali jsme to přesně podle receptu…