Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Játra nakrájejte na tenké dlouhé plátky. Obzvlášť tenké a úhledné plátky nakrájíte ze zmrazených jater. V misce je rozmíchejte se Solamylem a vodou. Nepřidávejte ani vejce ani alkohol, játra by ztvrdla a zhořkla. zatímco budete rozmíchávat maso se škrobem, dejte rozehřát pánev. Do ní nalejte olej a do horkého oleje přidejte játra. Smažte na silném ohni a stále míchejte. Až se jednotlivé kousky oddělí od sebe, přidejte pórek šikmo nakrájený na dlouhé proužky. Pak přidejte koření a česnek nakrájený na plátky. Směs míchejte a ještě chvíli smažte. Česnek musí zůstat polosyrový. Po přidání pórku trvá smažení asi 5 minut. Za tu dobu pórek jakoby zvadne a tenké lístky jater se poněkud zvlní.
Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností
Rýže, opečené brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Smažená játra IV