Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
wydra Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Ja si delam luxusni cibulku do zasoby ( i pro momentalni pouziti) tak, ze ji nakrajim na kolecka nebo pulkolecka, preliju vetsim množstvím varici vody, necham asi 15 min dokud tam neudrzim ruce. Pak ji peclive, hodne peclive vymnu v te horke vode, scedim, trochu osolim a jeste vymnu se soli a vysusim v uterce. Dam smazit a kdyz zacne ruzovet, vypnu a necham vystydnout. Dosmazim kdyz ji potrebuju. Jsou to pak takove krupave nitky a pridavam je do salatu, do cocky, do ryze, na brambory i na ten chleba se sadlem .......... Vlastne jak dela glama, https://www.labuznik.cz/recept/smazena-cibule-zlata-a-krupava-koruna-jidla/ ale z te cibule vyzdimu vodu a predsmazim a v cibuli ten omastek zustane a kdykoliv dosmazim. Jolanka me naucila pouzivat baharat, ve kterem jsem se nasla a takove brambory (hranolky) s touhle cibulkou a baharatem, pro to nema ani nase kvetnata mluva adekvatni vyraz , jak je to dobre!
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
chleba, brambory, testoviny, bramborove knedliky , bramborova kase ..........
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
28.3.12 18:17
Chválím, větší množství v zásobě usnadní práci. Ne všichni rádi cibulku zlatou …
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Smažená cibule podle wydry
Wydro, trochu jsem urychlila, zalít horkou, slanou vodou, nechat přejít var, dál už dle receptu.

Vyplatí se větší množství, ale byla jsem zvědavá
Podobně připravuji na nakládaní zeleniny, sýrů a některých uzenin,
smažení bylo poprvé, dobrý nápad, díky
wydrice je poteseno !!!
cibulice od wydřice
ta je dobrá převelice,
jak napsáno usmaženo,
fšecko vůkol spokojeno