Recept Šmakoun jako přírodní plátek

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

plátek šmakouna rozřízneme podélně v půli na 2 kousky, osolíme, okořeníme a na trošce oleje prohřejeme. Pak přidáme polévkovou lžíci plnotučné hořčice (klidně i pikantní) nebo kečup a orestujeme. Pro šťávu můžeme podlít trochou vody. A je hotovo. Chutná to na 99% jako kuřecí maso

Recept je z kategorií: Redukční dieta

Nahlásit recept

  • 07.10.04 vloženo
  • 25515x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 100 g proteinového plátku Šmakoun
  • normální či olivový olej
  • sůl
  • koření dle chuti (kari, gyros, paprika)
  • plnotučná pikantní hořčice

Doporučená příloha

  • brambory, pečivo, křehký plátek

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Šmakoun jako přírodní plátek

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Šmakoun jako přírodní plátek

Lenka-K
72 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Šmakoun jako přírodní plátek

Plátky Šmakouna nebo 4 druhy salátu z něj jsem koupila i v HM Tesco v Plzni. Saláty jsou dobré. Dokonce chutí připomíná majonézový salát (na který jinak při dietě můžeme zapomenout). Jen se mi zdálo, jako by Šmakoun trošku „vrzal“ mezi zuby. Řízek si asi raději dám kuřecí- přeci jen, maso je maso a těch joulů má stejně málo. :o))

tatanka
73 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Šmakoun jako přírodní plátek

Debata na foru kulturistů je obzvlášť zajímavá a inspiruje ke koupi tohoto pamlsku.Zlaté tofu.

Labužník Alenka02
9 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Šmakoun jako přírodní plátek

šmakoun se dá koupit v prodejnách zdravé výživy, např. na Černém Mostě v Praze, kousek od Globusu - http://racio.wz.cz/ nabo by ho měli mít na klinice Budějovická na Praze 4 (někde v hale je prodejna zdravé výživy). Bála jsem se toho, ale dá se to jíst i bez úpravy a po tepelné úpravě to chutná jako namleté kuřecí maso. Navíc mají ze šmakouna udělaná i hotová jídla (sekaná, hamburger, zelenina se šmakounem apod.). A má to jednu výhodu - nesmrskne se při tepelné úpravě jako maso, zůstane původní objem

esmeralda
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Šmakoun jako přírodní plátek

Lucianko, tohle jsi mně neměla dělat. :-((((

Labužník lucian.ka02
841 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Šmakoun jako přírodní plátek - esme

1 % návrh - co po tofu?

esmeralda
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Šmakoun jako přírodní plátek

Už se nemůžu dočkat až si budu šmakovat na Šmakounovi. Jenom se chci zeptat: po čem chutná to zbývající jedno procento?

penda
4752 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Šmakoun jako přírodní plátek

pro stejné zvědavce, jako jsem já, posílám odkaz ještě jeden na forum kulturistů…

penda
4752 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Šmakoun jako přírodní plátek

že existuje nějaký plátek Šmakoun slyším poprvé..jdu se podívat, jestli na něj najdu nějaké odkazy, protože mne zajímá, jak to vypadá…

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz