Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Jordánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na oleji spenime najemno nakrajanu cibulu, pridame pretlaceny/nasekany cesnak a poprazime. Pridame na vacsie kocky nakrajane paradajky, nasekanu feferonku okorenime a oprazime. Pridame nasekany zeler, oprazime, pridame preplachnutu okapanu sosovicu chvilu vsetko pomiesame, zalejeme vodou prikryjeme a na strednom plameni uvarime. Je to rychlo hotove. Pardajky by mali ostat nerozvarene. Slnieckom vonava zdrava vydatna rychla polievocka...;) Dobru chut! :) Tip: ak chcete mozete paradajky oluopat alebo nastruhat ale zdrave su prave zo slupkou...vedci sa "cudovali" preco su taliani v srdcovych chorobach za EU a pritom papaju a este ako!....zistili ze je to paradajkami a paradajky varene, pecene, susene...proste paradajky tepelne spracovane su zdravsie a prave vtedy chrania nase srdiecko...
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Slunce v hrnci
5068 příspěvků 6.12.08 16:35
Ani, som rada ze chutilo..;-))
krasny den a predvianocny cas a more pozdravov
do Bratislavy..;))
2904 příspěvků 6.12.08 04:31
Ahoj Jolana,
len tak, sama pre seba, v malom kastroliku som si uvarila tuto Tvoju polievocku…okrem kurkumy som postupovala podla recepisu. Dnes som si tak priblizila Tvoju terajsiu domovinu a este som prezerala pri jedle clanok a fotky z Petry v casopise. Polievka chutila, clanok krasny a Tebe sa muselo dnes ckat!
Pozdravujem!
A.