Recept Slovácký guláš

rastoba Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, nakrájený bůček, osmahneme, přidáme lečo, přidáme pfeferonky, sůl, kmín a dusíme do poloměkka. pak přidáme na kostky nakrájená játra a dusíme tak, aby bylo maso měkké a játra nekrvavá. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, povaříme a dochutíme rajskou pastou. Podáváme s čerstvým chlebem.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 18.06.03 vloženo
  • 4603x zobrazeno

Ingredience

  • 450g libového vepřového bůčku
  • 450g vepřových jeter
  • 2 velké cibule
  • 150g sádla
  • lečo z konzervy
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 1 lžička rajčatové pasty
  • 1 lžička mleté papriky
  • 5 pfeferonek
  • česnek
  • kmín
  • sůl
  • sádlo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Slovácký guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hruškový koláč

Nejlepší recepty

Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz