Recept Slovácký guláš

rastoba Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, nakrájený bůček, osmahneme, přidáme lečo, přidáme pfeferonky, sůl, kmín a dusíme do poloměkka. pak přidáme na kostky nakrájená játra a dusíme tak, aby bylo maso měkké a játra nekrvavá. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, povaříme a dochutíme rajskou pastou. Podáváme s čerstvým chlebem.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 18.06.03 vloženo
  • 5454x zobrazeno

Ingredience

  • 450g libového vepřového bůčku
  • 450g vepřových jeter
  • 2 velké cibule
  • 150g sádla
  • lečo z konzervy
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 1 lžička rajčatové pasty
  • 1 lžička mleté papriky
  • 5 pfeferonek
  • česnek
  • kmín
  • sůl
  • sádlo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Slovácký guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Linecké slepovací cukroví

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Cuketové placky Cuketové placky
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz