Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník kamil.ka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Sůl, kečup, olej, hořčici a pepř přivedeme do varu a ihned odstraníme. Do vychladlého přidáme majolku, nakrájenou cibuli, nastrouhané okurky a salám. Podle potřeby můžeme dosolit Toto množství vystačí na 2 chlebíčkové veky.
Recept je z kategorií: Pomazánky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sloní žrádlo 4
2302 příspěvků 13.3.10 17:22
Podobnou pomazánku kupuji v obchodě (bez sýra a pikantnější), protože chlapům prostě chutná. Dávají si ji na topinky nebo jenom rohlík. Musím zas jednou udělat ručně, to zase stoupnu v očích…
64 příspěvků 13.3.10 15:21
Tahle pomazánka u nás propadla.
Mamut
)
Ono se to stává, prostě některé recepty jsou tady víckrát a kdyby Kamilka teďka svůj recept změnila, tak by k němu zase nepasovaly komentáře, takže bych to nechala tak jak to je
Zrovna jsem hledala na Labužníku nějakou pomazánku na jednohubky, tak už mám vybráno
A možná, že kdyby tu ten recept
nebyl 5× tak bych ho přehlídla
))))
147 příspěvků 25.1.09 03:43
Je to už piate Sloní žrádlo na Labužníkovi. Naozaj je to nutné?
94 příspěvků 25.1.09 03:43
Ještě při chvále této pomazánky úplně zapomněla, že jsem chtěla poznamenat, že přidávám ještě trochu kari koření. Získá to zvláštní chuť, jen opatrně s množstvím. Prostě přiměřeně, přiměřeně.
94 příspěvků 25.1.09 03:43
Také tento název používáme a to již velmi dlouho. Je to velmi dobrá pomazánka a měla úspěch na všech oslavách a večírcích.
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Tak tenhle název neznám. Ale tu pomazánku ano. Odjakživa se jí u nás neříká jinak než „výletní“ . Dělala ji maminka vždy, když jsme jeli nebo šli někam na výlet. Zvláštní je, že na jiné příležitosti ji neděláme. Asi proto nám nikomu ještě nezevšedněla:-)
492 příspěvků 25.1.09 03:43
Já mám tento recept ve svém recptáři už dvacet let. Dostala jsem ho od manželky svého kolegy. Je to opravdu výborná pomazánka. Vřele doporučuji.
1 příspěvek 25.1.09 03:43
sloni zradlo delala moje maminka uz pred lety na Silvestra, mazala ho na chlebicky a my se po tom mohli uzrat
Kamčo, tenhle recept jsem jednou slyšela na Frekvenci 1 dokonce ho myslím uvedli i v nějaké kuchařce, hned jsme ho vyzkoušeli a oblíbili si ho, dá se použít i na topinky nebo opečené toasty na sucho. Mňaaam