Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gmp Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Recepis z knihy Anny Drůbkové Mladá hospodyňka – čtvrté vydání
Maso vařené z prsíček slepice se rozseká, utluče a prolisuje. Udělá se bílá jíška z másla, zalije se smetanou. Přidá se k masu, jakož i trochu soli, pepře, 2 žloutky a lžička parmezánského sýra. Na to se udělá ze dvou vajec a dvou žloutků nudlové těsto, poklade se hromádkami připravené nádivky. Když je jedna řada hotova, přehne se těsto, které jsme mezitím potřely bílkem a vykrajují se krapličky. Kraje se stisknou a krapličky uvaří se zvlášť na plochém rendlíku.
Recept je z kategorií: Přílohy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Šlikovy krapličky