Recept Slepice - Hutka

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Naporcovanou slepici osolíme, opepříme a opečeme na másle. Přidáme jemně nakrájenou cibulku, zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou. Měkkou slepici vyjmeme, šťávu zahustíme, zalijeme smetanou, přidáme křen, nasekaný kopr a povaříme.

Recept je z kategorií: Slepice

Nahlásit recept

  • 5472x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 slepice
  • 4 lžíce másla
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 cibule
  • 2 lžíce křenu
  • 2 lžíce nasekaného kopru
  • 1/4 l smetany
  • sůl
  • vývar

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Slepice - Hutka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Slepice - Hutka

Labužník Milan04
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Slepice - Hutka

Takhle připravená slepice by mi chutnala – zvědavý jsem na chuťový výsledek kombinace křenu a kopru, to by mělo být zajímavé! Recept je napsaný jasně a srozumitelně - ale přesto mám dotaz [daný mou zvídavostí, ničím jiným]: proč se to jmenuje „Hutka“? Má to nějakou souvislost s folkovým zpěvákem Hutkou http://www.hutka.cz/…ndexnet.html" TARGET = _new ?

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz