Recept Slepice - Hutka
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Naporcovanou slepici osolíme, opepříme a opečeme na másle. Přidáme jemně nakrájenou cibulku, zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou. Měkkou slepici vyjmeme, šťávu zahustíme, zalijeme smetanou, přidáme křen, nasekaný kopr a povaříme.
Recept je z kategorií: Slepice
- 6232x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 1 slepice
- 4 lžíce másla
- 2 lžíce hladké mouky
- 1 cibule
- 2 lžíce křenu
- 2 lžíce nasekaného kopru
- 1/4 l smetany
- sůl
- vývar
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Slepice - Hutka
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Slepice - Hutka
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Takhle připravená slepice by mi chutnala – zvědavý jsem na chuťový výsledek kombinace křenu a kopru, to by mělo být zajímavé! Recept je napsaný jasně a srozumitelně - ale přesto mám dotaz [daný mou zvídavostí, ničím jiným]: proč se to jmenuje „Hutka“? Má to nějakou souvislost s folkovým zpěvákem Hutkou http://www.hutka.cz/…ndexnet.html" TARGET = _new ?