Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Zavináče rozvineme, náplň odstraníme (sníme, vyhodíme, nebo uschováme a vymyslíme pro ni jiné uplatnění), ryby nakrájíme na dvoucentimetrové plátky. Šlehačku prošleháme s majonézou a hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, jablko a okurky na asi centimetrové špalíčky. Vše smísíme a dochutíme cukrem, solí, a pepřem a necháme proležet.
Recept je z kategorií: Rybí saláty
pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sleďové filety ve smetanové omáčce
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Vždyť já jsem to také odvodila z jakéhosi koupeného rybího salátu, který jsme si oblíbili a pak jsem ho už nemohla sehnat.
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Tohle vyráběla kdysi dávno jedna firma v severních Čechách a bylo to velice dobré.