Recept Sleďové filety ve smetanové omáčce

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Zavináče rozvineme, náplň odstraníme (sníme, vyhodíme, nebo uschováme a vymyslíme pro ni jiné uplatnění), ryby nakrájíme na dvoucentimetrové plátky. Šlehačku prošleháme s majonézou a hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, jablko a okurky na asi centimetrové špalíčky. Vše smísíme a dochutíme cukrem, solí, a pepřem a necháme proležet.

Recept je z kategorií: Rybí saláty

Nahlásit recept

  • 21.04.07 vloženo
  • 4309x zobrazeno

Ingredience

  • 4 velké zavináče
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 100 ml majonézy
  • 1 cibule
  • 1 kyselé jablko
  • 2-3 sladkokyselé okurky
  • hořčice
  • cukr
  • pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sleďové filety ve smetanové omáčce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Sleďové filety ve smetanové omáčce

bona
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Sleďové filety ve smetanové omáčce

Vždyť já jsem to také odvodila z jakéhosi koupeného rybího salátu, který jsme si oblíbili a pak jsem ho už nemohla sehnat.

Muchacho
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Sleďové filety ve smetanové omáčce

Tohle vyráběla kdysi dávno jedna firma v severních Čechách a bylo to velice dobré.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz