Recept Sladkokyselý tuňák

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na pánvi rozehrejte máslo. Paprikový lusk ocistete a nakrájejte na kosticky. Dejte jej spolu s cibulí na máslo v pánvi a restujte asi 3-4 minuty.
V kastrolku smíchejte cukr, kukuricnou mouku, vývar, ocet, sojovou omácku a nálev z ananasu, zalejte varící vodou, promíchejte a vse nalejte na pánev. Za stálého míchání prohrívejte 2 minuty.
Z tunáka odlejte olej a krátce pred podáváním jej pridejte spolu s kousky ananasu (mnozství podle chuti) na pánev a prohrejte.

Recept je z kategorií: Ryby


Reklama

Nahlásit recept

  • 04.03.08 vloženo
  • 2341x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 20 g másla
  • 1 zelený paprikový lusk
  • 80 g cibule, nakrájené na krouzky
  • 50 g hnedého trtinového cukru
  • 10 g kukuricné mouky
  • 2 PL instantního vývaru (prásek)
  • 10 PL nálevu z konzervy ananasu nebo ananasové stávy
  • 2 PL bílého vinného octa
  • 2 PL sojové omácky
  • 1 konzerva kousku ananasu
  • 1 konzerva (ca. 200 g) tunáka v oleji
  • ca. 3 dl varící vody

Doporučená příloha

  • Varená rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sladkokyselý tuňák

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Houbová smaženice Houbová smaženice
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Mrkvový salát Mrkvový salát
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz