Recept Sladkokyselý tuňák

spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na pánvi rozehrejte máslo. Paprikový lusk ocistete a nakrájejte na kosticky. Dejte jej spolu s cibulí na máslo v pánvi a restujte asi 3-4 minuty. V kastrolku smíchejte cukr, kukuricnou mouku, vývar, ocet, sojovou omácku a nálev z ananasu, zalejte varící vodou, promíchejte a vse nalejte na pánev. Za stálého míchání prohrívejte 2 minuty. Z tunáka odlejte olej a krátce pred podáváním jej pridejte spolu s kousky ananasu (mnozství podle chuti) na pánev a prohrejte.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 04.03.08 vloženo
  • 2863x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 20 g másla
  • 1 zelený paprikový lusk
  • 80 g cibule, nakrájené na krouzky
  • 50 g hnedého trtinového cukru
  • 10 g kukuricné mouky
  • 2 PL instantního vývaru (prásek)
  • 10 PL nálevu z konzervy ananasu nebo ananasové stávy
  • 2 PL bílého vinného octa
  • 2 PL sojové omácky
  • 1 konzerva kousku ananasu
  • 1 konzerva (ca. 200 g) tunáka v oleji
  • ca. 3 dl varící vody

Doporučená příloha

  • Varená rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sladkokyselý tuňák

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz