Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na pánvi rozehrejte máslo. Paprikový lusk ocistete a nakrájejte na kosticky. Dejte jej spolu s cibulí na máslo v pánvi a restujte asi 3-4 minuty. V kastrolku smíchejte cukr, kukuricnou mouku, vývar, ocet, sojovou omácku a nálev z ananasu, zalejte varící vodou, promíchejte a vse nalejte na pánev. Za stálého míchání prohrívejte 2 minuty. Z tunáka odlejte olej a krátce pred podáváním jej pridejte spolu s kousky ananasu (mnozství podle chuti) na pánev a prohrejte.
Recept je z kategorií: Ryby
Varená rýze.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sladkokyselý tuňák