Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Na pánvi rozehrejte máslo, na ne rozdrobte chléb a restujte az je témer
chrupavý.
Na talírky rozlozte plátky uzeného lososa. Med dobre rozmíchejte s octem a
touto zálivkou pokapejte lososa. Posypte jej osmazeným chlebem a pridejte
tenké plátky okurky.
Recept je z kategorií: Ryby
Pecivo a snaps.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
11 příspěvků 25.01.09 03:43
Staří dánové to připravovali především z lososa čerstvého Vždyť i SUŠI se dělá ze syrového lososa. Ten rozmíchaný med s octem je velice zajímavá kombinace. Dala bych tam 4× více octa. Udělá pokrm křehčí a zaťapat ho prsty do masa