Recept Sladkokyselé maso po čínsku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřové maso nakrájíme na kostičky. Smícháme s jedlou sodou, necháme hodinu uležet. Pak přidáme trochu mořské soli, glutasol a těstíčko z kypřícího prášku, mouky a vody. Promícháme, smažíme na oleji. Mezitím připravíme omáčku z kečupu, trošky cukru a octa, zahustíme solamylem. Přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu (paprika,pórek,cuketa) a osmažené maso. Ještě malou chvilku povaříme.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 5414x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • Vepřové maso, jedlá soda, mořská sůl, glutasol, prášek do pečiva, mouka, voda, olej, kečup, cukr, ocet, solamyl, paprika, pórek, cuketa.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sladkokyselé maso po čínsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Cuketové placky Cuketové placky
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz