Recept Sladkokyselé maso po čínsku

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vepřové maso nakrájíme na kostičky. Smícháme s jedlou sodou, necháme hodinu uležet. Pak přidáme trochu mořské soli, glutasol a těstíčko z kypřícího prášku, mouky a vody. Promícháme, smažíme na oleji. Mezitím připravíme omáčku z kečupu, trošky cukru a octa, zahustíme solamylem. Přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu (paprika,pórek,cuketa) a osmažené maso. Ještě malou chvilku povaříme.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 5669x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • Vepřové maso, jedlá soda, mořská sůl, glutasol, prášek do pečiva, mouka, voda, olej, kečup, cukr, ocet, solamyl, paprika, pórek, cuketa.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sladkokyselé maso po čínsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Květáková polévka Květáková polévka
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Ořechový koláč Ořechový koláč
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz