Recept Sladké kuře z lotyšska

Lotyšská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kuře a kolečka citronu naložíme do směsi oleje, medu a soli a necháme 2-3 dny marinovat. Pak kuře vyjmeme, posypeme mletou skořicí a z obou stran asi 3 minuty opékáme na oleji. Pak kuře vyjmeme a ve výpeku osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka. Až je cibule sklovatá, přidáme na kousky nakrájená jablka a porce kuřete, případně trošku podlijeme vodou. Dusíme, dokud není kuře měkké. Podle chuti můžeme přisolit nebo přisladit.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 29.12.08 vloženo
  • 2902x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce kuřete
  • 1 dobře umytý citron
  • 4 velké lžíce medu
  • sůl
  • 2 větší jablka
  • 2 větší cibule
  • mletá skořice
  • olej

Doporučená příloha

  • rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sladké kuře z lotyšska

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz