Recept Sladké kuře z lotyšska

Lotyšská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kuře a kolečka citronu naložíme do směsi oleje, medu a soli a necháme 2-3 dny marinovat. Pak kuře vyjmeme, posypeme mletou skořicí a z obou stran asi 3 minuty opékáme na oleji. Pak kuře vyjmeme a ve výpeku osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka. Až je cibule sklovatá, přidáme na kousky nakrájená jablka a porce kuřete, případně trošku podlijeme vodou. Dusíme, dokud není kuře měkké. Podle chuti můžeme přisolit nebo přisladit.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 29.12.08 vloženo
  • 2951x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce kuřete
  • 1 dobře umytý citron
  • 4 velké lžíce medu
  • sůl
  • 2 větší jablka
  • 2 větší cibule
  • mletá skořice
  • olej

Doporučená příloha

  • rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sladké kuře z lotyšska

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomerančová zmrzlina


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz