Recept Sladké kuře z lotyšska

evitschka Lotyšská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kuře a kolečka citronu naložíme do směsi oleje, medu a soli a necháme 2-3 dny marinovat. Pak kuře vyjmeme, posypeme mletou skořicí a z obou stran asi 3 minuty opékáme na oleji. Pak kuře vyjmeme a ve výpeku osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka. Až je cibule sklovatá, přidáme na kousky nakrájená jablka a porce kuřete, případně trošku podlijeme vodou. Dusíme, dokud není kuře měkké. Podle chuti můžeme přisolit nebo přisladit.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 29.12.08 vloženo
  • 3758x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce kuřete
  • 1 dobře umytý citron
  • 4 velké lžíce medu
  • sůl
  • 2 větší jablka
  • 2 větší cibule
  • mletá skořice
  • olej

Doporučená příloha

  • rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sladké kuře z lotyšska

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz