Recept Sladká citrónová kůra

Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

200g šlupky s citrónu nakrájíme na plátky nebo na kostky, a dáme to do vody a 4 dny vyměnujeme vodu. Sirup: 200g cukru a 1dcl vody a vaří se do zhoustnutí, po zhoustnutí se vloží namočená odkapaná kůra a můžeme to všechno spolu povařit. Během vaření přidáme konzervační látku na zavařování (špetku).

Recept je z kategorií: Chuťovky

Nahlásit recept

  • 30.11.13 vloženo
  • 812x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4 dny

Ingredience

  • 200g šlupky s citrónu
  • voda
  • Na sirup:
  • 200g cukru
  • 1dcl vody
  • špetku konzervační látky na zavařování

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sladká citrónová kůra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Chléb s celerem Chléb s celerem
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz