Recept Skopový perkelt (birkapörkölt)

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriky, maso nakrájené na malé kostky a dusíme ve vlastní šťávě. Později, je-li třeba, přilijeme nepatrně vody. K poloměkkému masu přidáme oloupaná pokrájená rajčata a papriky a společně dodusíme. *Obměna:* k poloměkkému masu přidáme místo rajčat a papriky čerstvé zelí, pokrájené na nudličky a společně dodusíme. Okořeníme tlučeným kmínem.

Recept je z kategorií: Skopové maso

Nahlásit recept

  • 9148x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg skopového masa
  • 1 lžíce sádla
  • 4 menší cibule
  • 1 lžička sladké papriky
  • 100 g rajčat nebo lžíce rajčatového protlaku
  • 2-3 papriky
  • sůl

Doporučená příloha

  • Podáváme s brambory, noky, tarhonou a salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Skopový perkelt (birkapörkölt)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Skopový perkelt (birkapörkölt)

esmeralda
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Skopový perkelt (birkapörkölt)

Tak jsem se k tomu konečně dostala. Místo skopového (to tu jedí jen příchozí ze středního východu a musí se tudíž shánět) jsem použila jehněčí, ale bylo to výborné. Moc se ti to Pepíčku povedlo.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Koláč bez vajec s tvarohem

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Mrkvový salát Mrkvový salát
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz