Recept Skopový perkelt (birkapörkölt)

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriky, maso nakrájené na malé kostky a dusíme ve vlastní šťávě. Později, je-li třeba, přilijeme nepatrně vody. K poloměkkému masu přidáme oloupaná pokrájená rajčata a papriky a společně dodusíme. *Obměna:* k poloměkkému masu přidáme místo rajčat a papriky čerstvé zelí, pokrájené na nudličky a společně dodusíme. Okořeníme tlučeným kmínem.

Recept je z kategorií: Skopové maso

Nahlásit recept

  • 7769x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg skopového masa
  • 1 lžíce sádla
  • 4 menší cibule
  • 1 lžička sladké papriky
  • 100 g rajčat nebo lžíce rajčatového protlaku
  • 2-3 papriky
  • sůl

Doporučená příloha

  • Podáváme s brambory, noky, tarhonou a salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Skopový perkelt (birkapörkölt)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
esmeralda
4813 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Skopový perkelt (birkapörkölt)

Tak jsem se k tomu konečně dostala. Místo skopového (to tu jedí jen příchozí ze středního východu a musí se tudíž shánět) jsem použila jehněčí, ale bylo to výborné. Moc se ti to Pepíčku povedlo.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz