Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Jan_Neruda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vezmi maso skopcem dané, „vysoký ocásek zvané“ čili „šrůtka“: je to zkrátka od žebírek vzatá částka. Vem též brambory ze sklípku, česneku vem stroužky dvoje, jíšku z hovězího loje, vonné majoránky ždibku. A teď kuchařky nechť hledí, ať se masu v teple daří, pak ať polévku z něj scedí, brambory v ní poovaří, a pak – ale nepospíchej! – zapraž, znovu to vše smíchej s masem – v krásné snaze tajné. Pochutnáš si: v mísy lůně rozloží se oblak vůně.
Recept je z kategorií: Zábavné recepty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Skopové s majoránkou
205 příspěvků 19.8.10 02:27
Tak ještě jednou - Ach, Jene, já okouzlena jsem. Beránky na zahradě mám, ale prozradí mi pán, kde šrůtku hledat mám? Vzadu, pochopila jsem. Tedy ocásek useknu mu s kusem kosti a najíme se dosytosti.
205 příspěvků 19.8.10 02:22
sakra, a mám po básnění! Ono se to nějak odeslalo?!!!
205 příspěvků 19.8.10 02:19
Ach, Jene, já okouzlena jsem. Beránky na zahradě mám, ale řekne mi