Recept Skopové ragú

(Hodnoceno 1x) Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Skopové ragú

Postup

Maso odblaníme, omyjeme, nakrájíme na větší kousky, přidáme 1/2 lžičky pepře, osolíme, zamícháme a necháme 10 minut odležet. Na lžíci sádla osmahneme maso, přidáme vodu a rajský protlak, přikryjeme pokličkou a na malém plameni dusíme doměkka.

Po 20 minutách přidáme česnek. Když je maso měkké, necháme odpařit vodu a maso posypeme moukou, zalijeme šálkem vody a provaříme. Než se ragú dovaří, osmahneme jemně nakrájenou cibulku.

Recept je z kategorií: Skopové maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 27.03.02 vloženo
  • 11656x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg skopového masa
  • 1 rajský protlak
  • 1 stroužek česneku
  • sůl
  • pepř
  • lžíce sádla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 1 velká cibule

Doporučená příloha

  • Maso podáváme s brambory posypanými cibulkou.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 18.09.15 15:31

Pošmákli jsme si :)
Maso opět z našeho chovu.

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Skopové ragú

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Cuketové placky Cuketové placky
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz