Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Vyškvaříme slaninu a promícháme se 2 žemlemi pokrájenými na kostky. Najemno nasekáme asi 0,5 kg kysaného zelí, vymačkáme ho a přidáme k houskám. 2 vejce rozšleháme s 3 lžícemi kysané smetany a 0,5 kg hrubé mouky, přidáme zelí se slaninou a žemlemi a zaděláme těsto na knedlíky. Rukou vytváříme malé kulaté knedlíky a asi 20 minut je vaříme. Podáváme s máslem a strouhankou nebo i jinak.
Recept je z kategorií: Knedlíky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sklářské knedlíky
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
tedy to jste mi kápli do noty, měla jsem je už v pácu, ale teď jsem ráda, že jsi mi to Bedli potvrdila a já je šoupnu ke králíkovi ať to ušákovi sluší, jéžiškote a snad už se konečně dokopu i k deníčku aby byl ten ušatý vidět. Zdraví Zlata
Pepino, to je moc velká dobrota hlavně, když dělám pečené maso v kysaném zelí … to pak má vynikající chuť a tyhle knedlíky k tomu, to je bašta. Díky za recept.