Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
preclik Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nerozmrazené filé dáme vařit asi do 0,75 l vody se solí a celým pepřem - čím méně vody, tím lépe. Uvařené vyndáme. V mléce dobře rozmícháme mouku a asi čtvrt čajové lžičky muškátového květu (kdo ho nezná, dá méně a dochutí podle sebe nakonec). Pozor: hladká mouka při míchání ráda hrudkuje, musíme na ni nalít jen trošku mléka, aby udělala řidkou kašičku a pak teprve dolít zbytek mléka a promíchat. Mléko vlijeme do vařící vody, zamícháme a nacháme přejít var (hlídat, aby nepřetekla a míchat). Nakonec vrátíme rybu, přidáme hrášek a necháme už jen prohřát.
Recept je z kategorií: Polévky rybí a z mořských živočichů
nakrájená osmažená houstička
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Skandinávská polévka