Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník jandule02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kotlety vykostíme (pro ty, co rádi ohlodávají, kost necháme), naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi na sádle zprudka opečeme kotlety, přendáme do PM. Pánev odstavíme z ohně. Do rozpáleného sádla dáme na kostičky nakrájený bok, vsypeme papriku, zamícháme a přidáme překrájené kysané zelí a lžičku cukru. Můžeme podle chuti přidat pálivou papriku nebo feferonovou pastu. Směs smícháme se syrovou nakrájenou cibulí a vložíme k masu do PM, zalijeme vývarem nebo vodou, mírně přisolíme (nebo nemusíme). Vaříme na LOW 8 hod. Potom odložíme kotlety, zelnou směs přendáme do kastrolu a přidáme zakysanou smetanu, kterou pouze necháme přejít varem.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
halušky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sikulské kotlety v pomalém hrnci
Jandule, kde je zelí, kousek slaniny…teď jsem si všimla i kysané smetany, no tak to je vždy dobrota…ukládám, vyzkouším, díky za recept.