Recept Šenkýřská vepřová kotleta
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli (8-10 minut), přidáme kotlety a po obou stranách je opékáme (asi 4-6 minut na jedné). Stále podléváme pivem. Když jsou kotlety měkké, vyjmeme je, do šťávy přidáme nakrájenou papriku a okurky, prohřejeme, případně můžeme ještě přidat lžíci kečupu. Můžeme dělat samozřejmě v papiňáku - po osmažení a podlití 25-30 minut.
Recept je z kategorií: Kotlety
- 41271x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 500 g vepřových kotlet
- 3-4 cibule
- 0,25 l piva
- 2 sladkokyselé okurky
- paprikový lusk
- sůl
- pepř.
Doporučená příloha
rýže, chléb, zeleninový salát.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Šenkýřská vepřová kotleta
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Šenkýřská vepřová kotleta
1200 příspěvků 19.5.09 16:14
Bylo k večeři i s kečupem, jen maso jsem nakrájela na nudličky. Na talíři jsem ještě posypala nakrájenou naťovou cibulkou. Dobré to bylo.
Dnes jsem se dostal k realizaci tohoto receptu. Vylepšil jsem to pálivou pří:,–(ou z arabie a nemělo to chybu!
škoda, že tady nejdou správně hodiny!
… a pepickovi věřím!
… a pepickovi věřím!