Recept Selský pekáč po italsku
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Do pekáče vložíme maso pokrájené na kousky, bobkový list, utřený česnek, sůl a pepř. Zalijeme koňakem, olejem a bílým vínem. Důkladně promícháme, přiklopíme a necháme v chladu marinovat. Potom přidáme na nudličky nakrájený špek a slaninu, na kolečka nakrájenou cibuli, mrkev a rajčata, olivy najemno nasekané a bylinky. Promícháme a pečeme asi 2,5 hodiny v předehřáté troubě (na 180 °C).
Recept je z kategorií: Pečené hovězí maso
- 03.12.01 vloženo
- 6164x zobrazeno
Ingredience
- 1 kg hovězího zadního
- 250 g libové slaniny
- 150 g špeku
- 0,5 l bílého vína
- 2 lžíce koňaku
- 3 lžíce olivového oleje
- 4 mrkve
- 250 g oloupaných rajčat
- 100 g černých oliv (bez pecek)
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 2 bobkové listy
- 2 lžíce tymiánu
- 2 lžíce petrželky
- 1 lžíce pažitky
- 1 lžíce rozmarýnu
- 1 lžíce majoránky
- sůl
- pepř
- (všechny bylinky čerstvé)
Doporučená příloha
Podáváme s těstovinami.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Selský pekáč po italsku
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Selský pekáč po italsku