Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kotlety nařízneme na okraji, trochu naklepeme, na jedné straně potřeme solí, česnekem, tlučeným kmínem a moukou. Vložíme moučnou stranou do rozpáleného tuku, osmažíme do hněda, obrátíme a osmažíme na druhé straně. Kotlety vyjmeme a dáme do tepla. Na tuku ze smažení necháme zesklovatět na hrubo pokrájenou slaninu, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, karotku, celer a natrhané lišky. Osmahneme, podlijeme vývarem a znovu tam vložíme kotlety. Na ně naklademe oloupané syrové brambory nakrájené na 2 cm kostky, posypeme je kmínem a solí, přikryjeme a dusíme 1/2 - 3/4 hodiny. V polovině dušení přidáme hrášek. Hotové kotlety položíme do středu servírovací nahřáté mísy a obložíme je zeleninou a houbami. Hustě posypame posekanou petrželkou a podáváme.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Selský kastrůlek z Rakouska
vyborny recept, i bez lisek