Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Ma-rie Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vepřové koleno a bůček omyjeme a vložíme do kastrolu se studenou vodou.Přidáme svazek bylinek,cibuli,do niž jsme vetkli hřebíčky,zrnkový pepř a vaříme. Během vaření kolena a bůčku očistíme mrkve a cukety a oloupeme brambory.Zelí pečlivě očistíme a nakrájíme na čtvrtky. Po téměř půl hodině vaření přidáme uzenky,mrkve nakrájené na nudličky a čtvrtkyzelí,přiklopíme pokličkou a vaříme ještě 30 minut na nírném ohni. Nakonec přidáme celerovou nat,cukety a brambory.Dokořeníme podle potřeby a vaříme ještě 15 minut. Podáváme s trochou hořčice a s kyselýma okurkami
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Stolní víno,pivo,minerálka
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Selský hrnec
Obávám se, že koleno se za 1 hod 15 min neuvaří do měkka. Zpravidla to trvá tak 2 až 2,5 hod.