Recept Selský hrnec 2

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Selský hrnec 2

Postup

1. Polévkovou zeleninu omyjeme a očistí­me. Cibuli oloupeme a protkneme ji bob­kovým listem a hřebíčky. 2. Hovězí maso s polévkovou zeleninou a prošpikovanou cibulí vložíme do stude­né vody. Osolíme, opepříme a ochutíme strouhaným muškátovým oříškem. Přivedeme do varu a vaříme asi 90 min. 3. Mezitím odřízneme košťál kapusty, kapustu omyjeme a pokrájíme na kousky, mrkev na ko­lečka, celer na kostičky. Všechno vložíme po 60 min. varu do vývaru a dál vaříme. 4. Vařené hovězí maso vyjmeme z vývaru, roz­krájíme a zase vrátíme nazpět. Pokrm před po­dáváním osolíme a opepříme.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 19.10.01 vloženo
  • 10757x zobrazeno

Čas přípravy

  • 100 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 svazek polévkové zelenině
  • 1 cibule
  • 1 bobkový list
  • 4 hřebíčky
  • 750 g hovězího předního bez kosti
  • sůl
  • pepř
  • čerstvě strouhaný muškátový oříšek
  • 1,2 kg kapusty
  • 500 g mrkve
  • 250 g celeru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Selský hrnec 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Koláč s jahodami Koláč s jahodami

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz