Recept Selský hrnec 2

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Selský hrnec 2

Postup

1. Polévkovou zeleninu omyjeme a očistí­me. Cibuli oloupeme a protkneme ji bob­kovým listem a hřebíčky. 2. Hovězí maso s polévkovou zeleninou a prošpikovanou cibulí vložíme do stude­né vody. Osolíme, opepříme a ochutíme strouhaným muškátovým oříškem. Přivedeme do varu a vaříme asi 90 min. 3. Mezitím odřízneme košťál kapusty, kapustu omyjeme a pokrájíme na kousky, mrkev na ko­lečka, celer na kostičky. Všechno vložíme po 60 min. varu do vývaru a dál vaříme. 4. Vařené hovězí maso vyjmeme z vývaru, roz­krájíme a zase vrátíme nazpět. Pokrm před po­dáváním osolíme a opepříme.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 19.10.01 vloženo
  • 9691x zobrazeno

Čas přípravy

  • 100 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 svazek polévkové zelenině
  • 1 cibule
  • 1 bobkový list
  • 4 hřebíčky
  • 750 g hovězího předního bez kosti
  • sůl
  • pepř
  • čerstvě strouhaný muškátový oříšek
  • 1,2 kg kapusty
  • 500 g mrkve
  • 250 g celeru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Selský hrnec 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz