Recept Selský hrnec 2

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Selský hrnec 2

Postup

1. Polévkovou zeleninu omyjeme a očistí­me. Cibuli oloupeme a protkneme ji bob­kovým listem a hřebíčky. 2. Hovězí maso s polévkovou zeleninou a prošpikovanou cibulí vložíme do stude­né vody. Osolíme, opepříme a ochutíme strouhaným muškátovým oříškem. Přivedeme do varu a vaříme asi 90 min. 3. Mezitím odřízneme košťál kapusty, kapustu omyjeme a pokrájíme na kousky, mrkev na ko­lečka, celer na kostičky. Všechno vložíme po 60 min. varu do vývaru a dál vaříme. 4. Vařené hovězí maso vyjmeme z vývaru, roz­krájíme a zase vrátíme nazpět. Pokrm před po­dáváním osolíme a opepříme.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 19.10.01 vloženo
  • 9489x zobrazeno

Čas přípravy

  • 100 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 svazek polévkové zelenině
  • 1 cibule
  • 1 bobkový list
  • 4 hřebíčky
  • 750 g hovězího předního bez kosti
  • sůl
  • pepř
  • čerstvě strouhaný muškátový oříšek
  • 1,2 kg kapusty
  • 500 g mrkve
  • 250 g celeru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Selský hrnec 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Květáková polévka Květáková polévka
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz