Recept Selská bašta z Traunsee

Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Naklepeme kotlety (žebírka, krkovičku), potřeme solí a kmínem a upečeme. Uzené maso uvaříme, párky ohřejeme, (klobásy povaříme) a oboje ozdobně nařízneme a opečeme. Zelí podusíme na slanině a cibili, opepříme a pocukrujeme. Knedlík uvaříme. Na horkou servírovací mísu dáme zelí, na které poskládáme nakrájený knedlík, kousky masa, vše obložíme opečenou uzeninou a zalijeme šťávou z pečeně.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 02.04.07 vloženo
  • 5034x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vepřové kotlety, žebírka, nebo krkovička
  • 4 plátky uzeného masa, nebo žebírka
  • 4 kusy frankfurtských párků, nebo klobásy
  • kmín
  • 4 porce houskového knedlíku
  • 100 g slaniny
  • 1 posekaná cibule
  • 500 g kyselého zelí
  • sůl a pepř podle chuti.
  • 1 lžička cukru
  • 8 lžic výpeku z vepřové pečeně

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Selská bašta z Traunsee

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Marinovaná kuřecí křídla

Nejlepší recepty

Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Mrkvový salát Mrkvový salát
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz