Recept Selská bašta z Traunsee

babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Naklepeme kotlety (žebírka, krkovičku), potřeme solí a kmínem a upečeme. Uzené maso uvaříme, párky ohřejeme, (klobásy povaříme) a oboje ozdobně nařízneme a opečeme. Zelí podusíme na slanině a cibili, opepříme a pocukrujeme. Knedlík uvaříme. Na horkou servírovací mísu dáme zelí, na které poskládáme nakrájený knedlík, kousky masa, vše obložíme opečenou uzeninou a zalijeme šťávou z pečeně.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 02.04.07 vloženo
  • 5697x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vepřové kotlety, žebírka, nebo krkovička
  • 4 plátky uzeného masa, nebo žebírka
  • 4 kusy frankfurtských párků, nebo klobásy
  • kmín
  • 4 porce houskového knedlíku
  • 100 g slaniny
  • 1 posekaná cibule
  • 500 g kyselého zelí
  • sůl a pepř podle chuti.
  • 1 lžička cukru
  • 8 lžic výpeku z vepřové pečeně

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Selská bašta z Traunsee

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz