Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Naklepeme kotlety (žebírka, krkovičku), potřeme solí a kmínem a upečeme. Uzené maso uvaříme, párky ohřejeme, (klobásy povaříme) a oboje ozdobně nařízneme a opečeme. Zelí podusíme na slanině a cibili, opepříme a pocukrujeme. Knedlík uvaříme. Na horkou servírovací mísu dáme zelí, na které poskládáme nakrájený knedlík, kousky masa, vše obložíme opečenou uzeninou a zalijeme šťávou z pečeně.
Recept je z kategorií: Směsi mas
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Selská bašta z Traunsee