Recept Sele (lončák) na cibuli Pra

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Tento recept je velejednoduchý, tj. pro chlapy - nevařiče. Před léty jsem jej napsala na stránky pro myslivce, tak když ho tam uvidíte, není to kradené :-)

Doba vaření a přípravy - podle stáří kusu.

Postup

Na rozškvařenou slaninu dáme krátce osmahnout cibuli na kolečka, na to dáme maso nakrájené na kostičky, opepříme, příp. osolíme, zarestujeme, podlijeme trochou vody a dusíme pod poklicí doměkka.

Podáváme s opékanými brambůrky, bramborovými krokety a jde k tomu i bramborová kaše či šťouchané brambory.

Recept je z kategorií: Divočák Historické recepty Hlavní jídlo Zvěřina


Reklama

Nahlásit recept

  • 08.02.12 vloženo
  • 5488x zobrazeno

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • cca 1 kg selete nebo lončáka
  • 100-150 g slaniny
  • 3 cibule
  • 2-3 bobkové listy
  • pepř
  • sůl podle potřeby, když není slanina moc nasolená

Doporučená příloha

  • brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sele (lončák) na cibuli

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Tatranské kuře Tatranské kuře
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz