Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
birkana Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tento recept je velejednoduchý, tj. pro chlapy - nevařiče. Před léty
jsem jej napsala na stránky pro myslivce, tak když ho tam uvidíte, není to
kradené
Doba vaření a přípravy - podle stáří kusu.
Na rozškvařenou slaninu dáme krátce osmahnout cibuli na kolečka, na to dáme maso nakrájené na kostičky, opepříme, příp. osolíme, zarestujeme, podlijeme trochou vody a dusíme pod poklicí doměkka. Podáváme s opékanými brambůrky, bramborovými krokety a jde k tomu i bramborová kaše či šťouchané brambory.
Recept je z kategorií: Divočák Historické recepty Hlavní jídlo Zvěřina
brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sele (lončák) na cibuli