Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kysané zelí uvaříme do poloměkka v menším množství vody, scedíme a necháme odkapat. Na tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vmícháme mleté maso a za stálého míchání je opečeme. Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme drobně nakrájený salám a opečeme jej, pak sejmeme z plotýnky a vmícháme mletou papriku. Hlubší zapékací misku vymastíme, na dno urovnáme vrstvu zelí, na ni vrstvu slaniny a salámu, na ně opět část zelí. Zalijeme je částí smetany rozšlehané s jogurtem, osolíme a poprášíme paprikou. Pak urovnáme vrstvu rýže, na ni vrstvu vepřového masa a nahoru přijde opět zelí. Vše zalijeme smetanou s jogurtem a upečeme v mírně vyhřáté troubě do měkka.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sedmihradské zapékané zelí