Recept Scallop Crudo

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Scallop Crudo

Úvod

Lehky letni obed a nebo jako studeny predkrm. Upozornuji ze tento recept je z Bonappetit.com a ta fotka take. ale je to velmi dobry recept, ktery by bylo skoda nevyzkouset. Doufam ze preklad postaci ;)

Puvodni recept tady.
http://www.bonappetit.com/…callop-crudo

Postup

V male misce umichame pomerancovou stavu,citronovou stavu,soy sauce, zazvor,papricku a ocet.
Nalejeme tuto zalivku do polevkovych taliru.
Naaranzujem nakrajene hrebenatky do talire.
Ozdobime matovymi listecky a pazitkou.


Reklama

Nahlásit recept

  • 29.05.14 vloženo
  • 2299x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • Cerstvy pomerancovy juice ¼ cup (60 ml)
  • Citronova stava 3 PL
  • Soy sauce 2 PL
  • Sunflower olej 1 ¾ PL
  • Cerstvy zazvor na jemno utreny 1 PL
  • Thajska papricka nakrajena na tenko 1 kus
  • Sherry ocet ¾ CL
  • Velke morske hrebenatky na tenko nakrajene ½ lb (asi 230 g)
  • Mata listecky ¼ cup (60 ml)
  • Morska sul na dochuceni
  • Nasekana pazitka 2 PL

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

exczech 29.05.14 15:52

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Scallop Crudo

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
exczech
297 příspěvků 01.06.14 14:27

@Eja Ja vim ze Diskutovat muze kazdy, ovsem rad bych videl dotycne pani Di jeji recepty abych se mohl na nejaky jeji zazrak podivat a taky si po po pripade rejpnout :lol: :cert:

 
exczech
297 příspěvků 01.06.14 14:25

@di Co mate proti presentaci? Ta uprava talire se vam nelibi?

 
Eja
3811 příspěvků 31.05.14 14:42

@exczech od Di je tady na Labu spousta konstruktivních připomínek. Někdy rejpe, ale většinou…má pravdu…a není nikde psáno, že se může diskutovat jen tehdy, když přidávám recepty…

 
exczech
297 příspěvků 31.05.14 14:31

@di Ty nazvy jsou jiz opraveny. A jak vidim rejpani vam de lepe nez tady neco ukazat sama! Moc receptu od vas jsem tady jeste nevidel. :cert: A jestli umite cist Cesky tak dobre jako rejpat do jinych tak jste si mohla vsimnout ze tam je link na originalni recept v Anglictine ;) :pocitac:

Příspěvek upraven 31.05.14 v 14:38

 
di
2451 příspěvků 31.05.14 10:31

No, že existuje makarónská čeština, to jsem věděla; že i angličtina, to je trošku překvapení, ale vlastně je to logické, v USA určitě žije víc Italů než v ČR.
Ještě si trochu zkontrolujte ty překlady názvů surovin (nebo ať to za vás udělá ta hodná paní s českou klávesnicí) a bude to OK. Možná by příště stačilo dát sem přímo odkaz na ten originální recept, my opičky ze sromů v divočině si to vážně přeložíme (a asi i líp než vy nebo ta hodná paní, které se tímto upřímně 1) moc omlouvám, 2) divím, že se do podobného podniku pustila, protože její recepty, stránka i ona sama jsou opravdu fajn).
P. S. Když chci ohromovat zaostalé blbečky v ČR, mám mít čím; pokud si myslíte, že tímhle, docela se pletete. Proti receptu nemám nic, ani v nejmenším, vše z moře mám moc ráda a určitě to bude velice dobré, ale proti jeho prezentaci úplně všechno.

Příspěvek upraven 31.05.14 v 10:34

 
exczech
297 příspěvků 29.05.14 18:37

@Eja Diky, uz je to upraveno :)

 
Eja
3811 příspěvků 29.05.14 17:16
Překlad

No, možná ještě - mint = máta a scallops, si myslím = hřebenatky.
Ale chuť to musí být úžasná :mavam:

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Kuře na medu Kuře na medu
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz