Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
exczech Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Lehky letni obed a nebo jako studeny predkrm. Upozornuji ze tento recept je z Bonappetit.com a ta fotka take. ale je to velmi dobry recept, ktery by bylo skoda nevyzkouset. Doufam ze preklad postaci ;) Puvodni recept tady. http://www.bonappetit.com/recipe/scallop-crudo
V male misce umichame pomerancovou stavu,citronovou stavu,soy sauce, zazvor,papricku a ocet. Nalejeme tuto zalivku do polevkovych taliru. Naaranzujem nakrajene hrebenatky do talire. Ozdobime matovymi listecky a pazitkou.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Scallop Crudo
@Eja Ja vim ze Diskutovat muze kazdy, ovsem rad bych videl dotycne pani Di jeji recepty abych se mohl na nejaky jeji zazrak podivat a taky si po po pripade rejpnout

@di Co mate proti presentaci? Ta uprava talire se vam nelibi?
@exczech od Di je tady na Labu spousta konstruktivních připomínek. Někdy rejpe, ale většinou…má pravdu…a není nikde psáno, že se může diskutovat jen tehdy, když přidávám recepty…
@di Ty nazvy jsou jiz opraveny. A jak vidim rejpani vam de lepe nez tady neco ukazat sama! Moc receptu od vas jsem tady jeste nevidel.
A jestli umite cist Cesky tak dobre jako rejpat
do jinych tak jste si mohla vsimnout ze tam je link na originalni recept
v Anglictine

Příspěvek upraven 31.05.14 v 14:38
2452 příspěvků 31.5.14 10:31
No, že existuje makarónská čeština, to jsem věděla; že i angličtina, to je trošku překvapení, ale vlastně je to logické, v USA určitě žije víc Italů než v ČR.
Ještě si trochu zkontrolujte ty překlady názvů surovin (nebo ať to za vás udělá ta hodná paní s českou klávesnicí) a bude to OK. Možná by příště stačilo dát sem přímo odkaz na ten originální recept, my opičky ze sromů v divočině si to vážně přeložíme (a asi i líp než vy nebo ta hodná paní, které se tímto upřímně 1) moc omlouvám, 2) divím, že se do podobného podniku pustila, protože její recepty, stránka i ona sama jsou opravdu fajn).
P. S. Když chci ohromovat zaostalé blbečky v ČR, mám mít čím; pokud si myslíte, že tímhle, docela se pletete. Proti receptu nemám nic, ani v nejmenším, vše z moře mám moc ráda a určitě to bude velice dobré, ale proti jeho prezentaci úplně všechno.
Příspěvek upraven 31.05.14 v 10:34
@Eja Diky, uz je to upraveno
No, možná ještě - mint = máta a scallops, si myslím = hřebenatky.
Ale chuť to musí být úžasná