Recept Šašlik v pomalém hrnci

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Šašlik v pomalém hrnci

Postup

Maso napichujte na spejle strídave s cibulí a paprikovými lusky.
Do pomalého hrnce nalejte vodu, rozmíchejte v ni rajský protlak a kecup, lehce osolte a opeprete.
Do hrnce pridejte sasliky, zakryjte poklickou a varte na HIGH ca. 4,5 hodiny.

Tip: Omácku lze zahustit trochou Maizeny rozmíchané ve vode. Do sasliku lze pridat uzenou slaninu.

Recept je z kategorií: Vepřové maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 18.04.08 vloženo
  • 4349x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 kg veprového masa, nakrájeného na kostky
  • 2 paprikové lusky, cervený a zelený, nakrájené na ctverecky
  • 2 cibule, nakrájené na osminky
  • 6-8 spejlí
  • 250 ml vody
  • 3 PL rajského protlaku
  • 6 PL karí kecupu
  • 250 ml kecupu
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze a zeleninový salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Šašlik v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz