Recept Šašlik v pomalém hrnci

spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Šašlik v pomalém hrnci

Postup

Maso napichujte na spejle strídave s cibulí a paprikovými lusky. Do pomalého hrnce nalejte vodu, rozmíchejte v ni rajský protlak a kecup, lehce osolte a opeprete. Do hrnce pridejte sasliky, zakryjte poklickou a varte na HIGH ca. 4,5 hodiny. Tip: Omácku lze zahustit trochou Maizeny rozmíchané ve vode. Do sasliku lze pridat uzenou slaninu.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 18.04.08 vloženo
  • 4843x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 kg veprového masa, nakrájeného na kostky
  • 2 paprikové lusky, cervený a zelený, nakrájené na ctverecky
  • 2 cibule, nakrájené na osminky
  • 6-8 spejlí
  • 250 ml vody
  • 3 PL rajského protlaku
  • 6 PL karí kecupu
  • 250 ml kecupu
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze a zeleninový salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Šašlik v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Chilli con carne Chilli con carne
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz