Recept Šašlik v pomalém hrnci

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Šašlik v pomalém hrnci

Postup

Maso napichujte na spejle strídave s cibulí a paprikovými lusky.
Do pomalého hrnce nalejte vodu, rozmíchejte v ni rajský protlak a kecup, lehce osolte a opeprete.
Do hrnce pridejte sasliky, zakryjte poklickou a varte na HIGH ca. 4,5 hodiny.

Tip: Omácku lze zahustit trochou Maizeny rozmíchané ve vode. Do sasliku lze pridat uzenou slaninu.

Recept je z kategorií: Vepřové maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 18.04.08 vloženo
  • 4411x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 kg veprového masa, nakrájeného na kostky
  • 2 paprikové lusky, cervený a zelený, nakrájené na ctverecky
  • 2 cibule, nakrájené na osminky
  • 6-8 spejlí
  • 250 ml vody
  • 3 PL rajského protlaku
  • 6 PL karí kecupu
  • 250 ml kecupu
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze a zeleninový salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Šašlik v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz