Recept Šašlik po gruzínsku Pra

Nero Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Hovězí maso nařezat na malé kousky, naklepat a odstranit všechny šlachy. Do kamenné misky vložit nakrájenou cibuli, přilít Madeiru a ocet a vše promíchat s hovězím. Potom hovězí v této směsi rukou dobře promačkat a odložit. Před jídlem je třeba připravit rozžhavené uhlí na grilu, rozhrnout je na obě strany, hovězí navléknout na rožeň, posolit a opékat nad uhlím, ale nenechat začadit nebo vzplát plamenem. Rožněm neustále otáčet. Servírovací mísu udržovat zahřátou a snímat šašlik z rožně opatrně nožem a horký podávat na stůl. Recept je z kuchařky vydané v St. Peterburgu v roce 1875.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 16.05.07 vloženo
  • 8518x zobrazeno

Ingredience

  • Původní recept neuvádí rozpis ingrediencí. Budete potřebovat:
  • hovězí maso
  • cibule
  • Madeira
  • ocet
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Šašlik po gruzínsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Reveňový koláč Reveňový koláč
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz