Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Nero Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Hovězí maso nařezat na malé kousky, naklepat a odstranit všechny šlachy. Do kamenné misky vložit nakrájenou cibuli, přilít Madeiru a ocet a vše promíchat s hovězím. Potom hovězí v této směsi rukou dobře promačkat a odložit. Před jídlem je třeba připravit rozžhavené uhlí na grilu, rozhrnout je na obě strany, hovězí navléknout na rožeň, posolit a opékat nad uhlím, ale nenechat začadit nebo vzplát plamenem. Rožněm neustále otáčet. Servírovací mísu udržovat zahřátou a snímat šašlik z rožně opatrně nožem a horký podávat na stůl. Recept je z kuchařky vydané v St. Peterburgu v roce 1875.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Šašlik po gruzínsku