Recept Šašlik po arménsku Pra

Nero Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Hovězí naklepat, nakrájet na nevelké kousky, odstranit šlachy, posypat pepřem a dobře rukou promnout. Před jídlem je třeba připravit rozžhavené uhlí na grilu, rozhrnout je na obě strany, hovězí navléknout na rožeň, posolit a opékat nad uhlím, ale nenechat začadit nebo vzplát plamenem. Rožněm neustále otáčet. Když je šašlik hotov, položit do omáčníku a polít povařenou cibulí: Cibuli očistit a nakrájet nahrubo. Do kastrolu dát máslo a cibuli osmažit, ale ne dočervena. Pak přilít půl čajového šálku horké vody, přikrýt pokličkou a dát vařit. Když cibule změkne, přilít ocet, dát ještě povařit a pak polít šašlik. Je však třeba občas zamíchat, aby se cibule nepřipálila. Recept je z kuchařky vydané v St. Peterburgu v roce 1875. Původní kuchyní tohoto receptu je Rusko.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 16.05.07 vloženo
  • 6036x zobrazeno

Ingredience

  • Původní recept neuvádí rozpis ingrediencí. Budete potřebovat:
  • hovězí maso
  • pepř
  • cibule
  • máslo
  • ocet
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Šašlik po arménsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz