Recept Šašlik po arménsku Pra

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Hovězí naklepat, nakrájet na nevelké kousky, odstranit šlachy, posypat pepřem a dobře rukou promnout. Před jídlem je třeba připravit rozžhavené uhlí na grilu, rozhrnout je na obě strany, hovězí navléknout na rožeň, posolit a opékat nad uhlím, ale nenechat začadit nebo vzplát plamenem. Rožněm neustále otáčet. Když je šašlik hotov, položit do omáčníku a polít povařenou cibulí: Cibuli očistit a nakrájet nahrubo. Do kastrolu dát máslo a cibuli osmažit, ale ne dočervena. Pak přilít půl čajového šálku horké vody, přikrýt pokličkou a dát vařit. Když cibule změkne, přilít ocet, dát ještě povařit a pak polít šašlik. Je však třeba občas zamíchat, aby se cibule nepřipálila. Recept je z kuchařky vydané v St. Peterburgu v roce 1875. Původní kuchyní tohoto receptu je Rusko.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 16.05.07 vloženo
  • 5587x zobrazeno

Ingredience

  • Původní recept neuvádí rozpis ingrediencí. Budete potřebovat:
  • hovězí maso
  • pepř
  • cibule
  • máslo
  • ocet
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Šašlik po arménsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečený bůček s blumami

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Reveňový koláč Reveňový koláč
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz